3D Sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Gariban66 tarafından 31 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gariban66

Gariban66 User

iyi günler kaç gündür 3d de oyun oynayamıyorum oyna başla dediğimde gemim gözükmüyoe 2d de oynadığım zaman her hangi bir sıkıntı yok ama oyunum kasıyor resim cekip buraya atıyorum rica etsem yardımcı olur musunuz https://www.hizliresim.com/ayy8453

2. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Darkorbit istemcisinin kısmında sol üst tarafta bulunan ayarlar sekmesinden ön belleği temizleye basın. Daha sonrasında,

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download İçerisindekileri sil .

Arama kısmına '"çalıştır" yazın, açın.

- %temp%
    - temp
    - Prefetch
    - Recent

İçerisindekileri sil.

bunlar olmaz ise;

Başlat>çalıştır>inetcpl.cpl>gelişmiş>sıfırla>kişisel ayarları sıfırla tik at sonra sıfırla.

Sorun çözülmez ise istemciyi silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2023
  3. Gariban66

Gariban66 User

dediğiniz bütün hepsini yaptım ama düzelme yok halen aynı

4. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    başka hesaba giriş yapıp deneyebilir misiniz?

İyi Forumlar.

5. Gariban66

Gariban66 User

aynı sorun devam ediyor

6. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Aldığım bilgiler doğrultusunda genel bir problem mevcut. İlgili durumlar merkez ekibe iletilmiştir.

İyi Forumlar.

7. **Az-uR**

**Az-uR** User

MERHABA 3d sorunu bendede kaç gündür mevcut temizlik dahil her şeyi yaptım fakat 3d olarak düzelme olmadı arkadaşın bahsettiği gibi 2d olarak sorun yok ama 3d alışınca 2d oyun zevki maalesef kalmıyor.

Gariban66 bunu beğendi.
  8. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    En kısa sürede çözülecektir, sabrınız için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar.

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Önceden oluyor muydu ? Ekran kartı güncellemesi filan yaptıysanız belki ondan olabilir. Ekran kartınız AMD ise belki son güncelleme nedeniyle olmuştur.

Sayfayı Paylaş