3D ve 2D Fps farkı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cornerstone tarafından 3 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, donanım olarak bilgisayarım çok iyi değil ancak 3 boyutlu oynarken aldığım fps'yi 2 boyutlu oynarken alamıyorum. 2 boyutlu oynarken özellikle slotların arttığı cubikon gibi bölgelerde fps dramatik ölçüde düşüyor. Bunun için yapabileceklerim nelerdir. Halihazırda en düşük ayarlarda oynuyorum.

2. FearlessGC

FearlessGC User

N/A böylece bir daha asla fps in düşmiyicek.
    Yapabiliceğin en mantıklı 2. şey en mantıklı 1. şeyi yapmaktır saygılarla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Eylül 2020
    .-muhammet_03-. ve ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Çoğu oyuncuda belirttiğiniz sorun yaşanmaktadır ve bilgisayar özellikleriyla alakalı bir durumdur genellikle. Buradaki konuyu inceleyerek bilgisayarınızı nasıl hızlandırıp, nasıl daha yüksek fps alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Fakat bu çözümler de kesin olarak fps arttıracak demek mümkün değildir.
    Mesaj içeriğiniz uygun bir şekilde düzenlenmiştir. Her oyuncu kendi istediği gibi oynamaktadır. Aynı şekilde bir cümle kurarsanız hesabınıza cezai işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi sana şöyle anlatayım. :)

2D versiyondaki detaylarla 3D versiyondaki detaylar bir değil. 2D versiyonda gemi + tasarım vs daha detay ve ayrıntı içerirken 3D versiyonda bunlar daha düşük bir oranda olduğundan dolayı 2D biraz daha çok kasma vs yaparken 3D daha az yapar. :) :D

5. Aylarca inferno spetrum peşinden koştum sonunda kavuştum ama 2 d sürümünde çok güzel gözüküyor 3 d o kadar güzek gözükmüyor.

Bir arkadaş güzel söylemişti 3d pastel boya kullanılmış gibi.

Mecbur 3d oynuyorum %95 oranında kasma donma olmuyor pek indirmeli de.

Keşke 3 d bu kadar güzel gözükseydi :(