3D VE bilgisayarım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by __ı̇ммøятαłтüяκ__, Oct 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba arkadaşlar
    pc me format attırdım ve home premiun oldu win7 neyse eskiden 3d ile oynaya biliyordum ama şimdi o seçeneği seçemiyorum kasada herhangi bir değişiklik olmadı sadece işlemci fanının yenisini aldım yardımcı olurmusunuz

edit : [​IMG][​IMG] [​IMG]

Last edited by moderator: Oct 22, 2015
  2. Merhabalar;

Flash playerınızın,grafik kartı sürücüsünün güncellenmiş olması gerekiyor bunları güncelledikten sonra tekrar deneyiniz lütfen.Format attığınız için sürücülerin driverları da yüklenmemiş olabilir.

İyi forumlar.

3. Ekran kartınızın modelini ve serisini, ekran kartı markanızın kendi internet sayfasından uygun olan son güncelleştirmesini indirerek güncelleme işlemi yapabilirsiniz, onun dışında adobe flash player'ın son sürümünü bilgisayarınıza kurmanız gerekmekte.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yeni Format attı iseniz ; Flash Player sürümünüzü kontrol edin.

Eğer Güncel ise , Ekran Kartı Markanız ne ise ;

İlgili markanın sitesine giderek , Support bölümünden ekran kartınıza ait güncel sürücüyü indirip sisteminize kurun

Ek olarak ; Farklı tarayıcılardan denediniz mi ?

Firefox , Maxthon , Opera , Yandex v.b. ile bir deneyin.

İyi Forumlar

Last edited: Oct 22, 2015
  5. Yandexde oluyor 3D ama nie chromeda olmuyor ben chrome kullanmak istiyorum yıllardır alıştım

Yeni Sürücüyüde indirdim ayrıca herşey tamam

Last edited by moderator: Oct 27, 2015
  6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Chrome yerine mozilla ya da maxthonu öneririm.Fps açısından daha faydalı olur...

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Choromede kullanmak için Donanım Hızlandırıcısının açık olduğundan emin olmalısınız.

Bu özellik yeni formatlardan sonra genelde kapalı oluyor.

Keyifli Forumlar.

8. Donanim hizlandirici nerden aktif ediliyor ayrica maxthon mu yandex mi maxhton hic indirmedim guzel mi arayuzu felan kullanisli mi

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyunda iken sağ tıklayın ve Ayarlara gelin

Buna benzer bir ekran sizi karşılayacak , Burada resimde gördüğünüz gibi , Donanım hızlandırıcıyı işaretleyin

İyi Forumlar

10. Modum merhabalar onceliklle ilgilendiginiz icin tesekkurler fkat maalesef bu ozellikte aktif flash playeri sitesinden guncelledim acaba neden olmuyor

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Adres çubuğunda ; chrome://plugins yazın.

Çıkan Ekranda , Sağ üst köşedeki ayrıntılara tıklayın ve Flash Player ( Shockwave Player ) kısmını kontrol edin.

Orada 2 tane mi yoksa 1 tane mi Flash Player var ?

İyi Forumlar

12. sorunun cevabını kısa bir şekilde verim.

ekran kartı güncellemsi yapıcaksın ani ekran kartı driveri indiriceksin olay bu onuda ekran kartının markası neyse o siteye girip indiriceksin

13. Tabiki bu dedigini yaptim benim sorum yandexde 3 d olan oyun xhromda niye boyleydi tamam modum siz simdilik kitlemeyin ben bilgisayari acinca bakarim dedginize

14. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap vermeden önce , diğer yorumları okuyun isterseniz , Arkadaş zaten güncel sürücüyü indirip , kurduğunu söylüyor

Ek olarak bir şey soracağım ;

Başlata gelip DxDiag yazın ve çıkan pencereden ekran sekmesine gelerek , Ekran Kartı özelliklerinizi buraya yazın.

Ayrıca , Acaba Direct X 11 veya Direct X 9 ( Artık ekran kartınız hangi sürümü destekliyorsa ) Sisteminize kurdunuz mu ?

İyi Forumlar

15. vallahi okumadan yorum yapmak bu oluyormuş kusura bakmayın diyip hemen olay yerini terkediyorum :)

16. Directx11 oldugunu biliyorum ben yinede sorunun chromda oldugu gorusundeyim bilgisyari acinca bakacagim

17. chrome adres çubuğuna chrome://components yazıp enterlayın açılan yerde pepper flash dı sanırım flash olan yer ordan güncelleme denetle deyin .chrome da durum diğer tarayıcılardan farklı otomatik alıyor güncellemeyi , belki sizinki almamıştır henüz güncellemeleri

18. Merhaba ,

Chrome ile bende bir türlü 3D açamadım ne yaptıysam 2D olarak açılıyor. Gerçi çok önemli değil çünkü uzun zamandır oyun için Chrome kullanmıyorum. Yandex yada Maxthon kullanıyorum. Chrome ile 2D girdiğim oyunu hiç bir değişiklik yapmadan Mozilla , Yandex ve Maxthon ile 3D olarak açabiliyorum. :D Bence oyun için kullandığınız tarayıcıyı değiştirin. :)

İyi forumlar.

19. Bileşen güncellenmedi diyor ne yapmalıyım ?

Sadece 1 tane vardı modum onu aktif ettim hala 2d

Last edited by moderator: Oct 29, 2015
  20. Merhaba ,

Mozilla , Yandex yada Maxthon ile deneyin büyük olasılıkla 3D olarak açılacaktır. :)

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.