3D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

3d diroit tasarımları gelmeli mi?

1. Gelmeli

oy sayısı 4
    36,4%
  2. Gelmemeli

oy sayısı 7
    63,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Arkadaşlar yenilikler geliştirmeler güzeldir elbette ama bu yeni gelecek 3d uçuş düzenleri için görüşlerim hazırlayanlar kadar aydınlık değil. Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa şu yeni nesil diroit düzeni olayını geldiği yere gönderme girişimi için bu konuyu başlatıyorum​

2. fark yaratcak gelmeli bence

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Sonuc olarak herkesin bu konuda kendine ait bir görüşü var. Bende abartılı buldum diroit düzenlerini.

Keyifli forumlar.

4. fm bence guzel 5-2 de kami atıp kasılmak grupla :D düşünsene :D %180 kalkan

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Peki ama tek yönlü bakıyorsunuz olaya.Savaşlarda nasıl bir etki yapacak biliyorsunuz.Artık vs atılamaz hala gelir bence.Şahsi görüşüm bu tabi.

Keyifli forumlar.

6. Captivity

Captivity User

Dostum sana şöyle açıklıyım 100 k vuran ve 4 m kalkanlı 2 kişi düşün sen sen sadece oturup kristallon kesmeye çalışırken 3 kişi bu adamları kovalasa ama o adamlar kalkanları yarıya bile inmeden seni keserek oradan uzaklaşacak. Bu bir dramdır

7. baskında bep kulanılcak sanmam %40 hasar az bişeymi vuruken istemsizce guveye geçiçekler :D bende oyle yaptım çunku ama bu uçuşlarla varya neler ocak neler 2 taraf agır dizen ditadeler ve ageisler haritada olcak ve gorev yapabilcez derden zor olcak gibi :D

8. Yeni uçuş düzenleri gelmeli düşüncesindeyim Abartı derecesinde özellikleri var ama verdiği özellikler çok iyiydi

9. Captivity

Captivity User

Forum 2 ye bölünmüş sanırım bu konuda :)

10. Prophecy

Prophecy User

ya biri resimli olarak şu düzenleri bir atsın?

11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle gelmemeli çok saçma özellikleri var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.