3D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __E_F_L_A_T_U_N__ tarafından 2 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar yarım saat önce bilgisayarımı biraz karıştırıp bişeyler güncelledim ve sonunda darkorbiti 3d oynamaya başladım.
    Ama bilgisayarın özellikleri biraz düşük olduğu için en yüksek değerlerde oynayamıyorum.
    En düşük değerlerde de çok kötü görünüyor :(
    Bana ideal değerleri önerir misiniz istediğim çok yapmacık olmasın

2. Merhaba ,

En düşük ayarlara almanıza gerek yok. Bazılarını düşük bazılarını orta ayara çekerek deneyip uygun bir ayar bulabilirsiniz. Çünkü sizin bilgisayarınıza göre bir ayarı bilemeyiz.

İyi forumlar.

3. Adminim bir sorum daha var. Chrome'dan açtığımda 3d oynanıyor fakat Yandex'ten oynanmıyor.Bunun hakkında bi fikriniz var mı ?

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yandexten oynarken oyun ayarlarına gelip 2 boyutlu sürümü seç bölümünden tiki kaldırırsanız 3d ye geçebilirsiniz.

İyi forumlar

5. O kadar bilgim var modum , yandexteyken dediğiniz o tik inaktif oluyor değiştirilmiyor.

6. Merhaba ,

Buradaki konuda alt kısımdaki görselleri inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.