3d

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-_Deli_-_Dumrul_-_ tarafından 19 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ekran kartım Volar GT220 1gb 128 BİT NVIDIA GeForce
    3GB Ram 2.70 GHZ Amd AThlon x2 processor 3d kaldırırmı Eğer kaldırırsa bu pcyi almayı düşünüyorum ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

3D Grafikler için gerekli sistem gereksinimlerine ve 3D Grafik hakkındaki detaylı bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz.

Sorunuza gelirsek ; 3D İçin ;

İŞLEMCİ: Intel Pentium 4 3GHz / AMD Athlon 64 3400+
    EKRAN KARTI: ATI Radeon HD 3650 veya eşdeğeri
    RAM: 2GB
    Flash player: 11.8, en günceli önerilir (18.0)

Önerildiğini göz önüne alırsak , Yeterli olacaktır. Ancak İnternet hızının da bu oyunda önemli bir faktör olduğunu unutmayınız.

Keyifli Forumlar

3. Merhaba ,

İlave olarak oyunu oynamak için Yandex yada Maxthon tavsiye ederim. Ayrıca 3D ile ilgili olarak Buradaki konuyu da incelerseniz yararı olacaktır.

İyi forumlar.

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Yeni bir bilgisayar alacaksanız şahsi görüşüm işlemci hızı düşük.Ekran kartı çoğu oyunu destekler ve kaldırır.Ancak oyun için alacaksanız bir defada maliyeti yüklecektir ancak daha iyi bir makina alınabilir.Sorunuz için 3D grafikleri açık iken oyunu oynarsınız bu ekipman ile pek sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.