3D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠¯¯¯¯VARYEMEZ¯¯¯¯♠®♠ tarafından 3 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

??

1. E

oy sayısı 2
    100,0%
  2. H

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminim öncelikle ben uzun zamandır çıkmasına rağmen daha yeni şimdi anasafyada gözüme çarptı.
    3D hızlandırıcı programı olanlar daha iyi grafiklerde oynar diyor darkorbitin veya sizin önerdiğiniz bir 3 boyut hızlandırıcı program varmı ?
    Eğer varsa söylerseniz çok makbule geçer vallahi.
    Ben 1-2 tane buldum ama sizin önerdiklerinizi de duyarsam iyi olur.
    Anket gerekiyor mu bilmiyorum ama ben yine de öylesine açıyorum.

2. opera taraycısı kullanın ve flash player ayarlarını güncelleyin operada 3d sorunsuz oynanıyor

3. Hızlandırıcı diyor tarayıcı demiyor.

4. Flash player kullanmıyorum ben.
    Maxthon da istemiyor.

5. Bu nasıl bir şey? İlk kez duydum.

6. Bende anasayfa da okudumda doğrumu anladım yanlış mı anladım diye sorayım dedim ama bir admin çıkıpta cevap vermedi daha.

7. 3D hızlandırıcı diye bir şey olduğunu sanmam.

DirectX veya Ekran kartından bahsediyor olabilir.

8. O konulara pek vakıf olmadığım için bilemiyorum.Olabilir de yani ama 3 boyut hızlandırıcı olanlar daha iyi grafiklerde oynar diyordu.

9. 3D nin gizli sırları :D

Son düzenlenen: 3 Aralık 2015
  10. Merhabalar;

3D performans bakımından 2D den daha iyi.
    Sorunuza gelecek olursak ekran kartı için overclockdu yanlış hatırlamıyorsam bu tip şeyler yapılabiliyor ama tam bilgim yok araştırabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. Overclock olduğunu sanmam. Directx ve ekran kartı güncelliği ile alakalı olabilir.

12. Merhabalar;

bende biraz araştırdım gameboosterı buldum birde amd nin oyun hızlandırıcı var ama malesef darkorbit şuanda indirmeli sürümü yayınlanmadığından orda oyun seçenekleri arasında yok:(.

İyi forumlar.

13. Ah işte darkorbite bir download butonu gelmesi lazım :)

14. 3 boyut hızlandırıcı program değilde ekran kartının kendisinin 3d hızlandırıcıları oluyor yani içinde :) ekstradan yapılacak bir şey değil :D Darkorbit kendini eziklemiş orda bir bakıma çünkü 3d hızlandırıcı ekran kartları (yada driverlar işte :D) çıkalı yıllaar yıllar oldu :)

15. Merhaba ,

Genel olarak üyelerimizin dediği gibi ekran kartlarının bazılarında bu tür ek özellik gibi bir şeyler oluyor. O tür ekran kartlarında daha iyi performans alınıyor.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

16. Yok teşekkür ederim kilitleyebilirsiniz.

17. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.