3D'ye yönelik öneriler..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KIZIL¯REİS¯AVDA tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-) 4K çözünürlüğü tam desteklemiyor. gemi diğer çözünürlüktekilere oranla daha büyük kalıyor ancak oyun harita arka resmi buna paralel olarak büyümüyor küçük kalıyor. Efektler ve arka plan resmi ekranın bir bölümünde boşluk olarak duruyor, tamamında arka plan resmi ve efektler bu bölümde kaybolabiliyor. Gemi buna rağmen %50 daha büyük kalıyor. Özet olarak Çözünürlükle ilgili özellikle 4K sıkıntı yaşıyor. Resimde konuyu açıkladım. Bu oyun için 4K aldık büyük savaşlar için, 2D sorun yoktu ancak 3D'yi hesaba katmadık. Önemli olan gemi ekranda oldukça büyük kalıyor ne kadar zum olayını küçültsekte, o sorun düzelirse arka plan resmi kullanmayız gemi önemli olan.

2-) Düşürülen ayarlar porttan atladıktan 3 saniye sonra kendiliğinden "yüksek"te çalışmaya başlıyor. Bu konu da düzeltilebilir.
    3-) İstasyon ne yapılırsa yapılsın aşırı parlak oluyor deflektörlü haliyle. Gözlerimizi fazlasıyla alıyor, düzeltilebilir.
    4-) Ema, insta kalkan, akıllı bomba etkilerinin bu denli fazla efekte ihtiyacı yok. Oyun ekranında fazla yer kaplıyor.
    5-) Roketler ve lazerler oldukça güzel olmuş savaşırken onları izlemek bile zevkli :)
    6-) Pet gemi kadar büyük, küçültülmeli.
    7-) Porttan atlama süresi biraz uzun.
    Teşekkür ederim, kolay gelsin...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2015
    Tom_Cat, kursat_822 ve •*Sehzade*• bunu beğendi.
  2. Merhabalar,

Paylaşımlarınız için teşekkür ellerinize sağlık bizler hep birlikte darkorbit ailesinin birer üyesiyiz herşey paylaşılınca güzel diye düşünüyorum.:)

İyi forumlar

3. Ben bu işi 30 dakikalık tecrübe ile yaptım daha uzun kullanan vardır onlar da destek verecektir. Özelikle kalabalık savaşlarda kullananların desteği olmalı :)

En güzel performansı sağdan sola veya soldan sağa düz çizgi halinde giderken alabiliyoruz. Yukarıdan aşağı veya çaprazlara doğru yapılan hareketlerde başta birtakım eksiklikler var. Örneğin yaratık veya gemilerin menzile girme/çıkma hali farklı. sağdan osla doğru normal 2D'de olan menzil, ancak yukarı aşağı veya çaprazlarda çok yakınına girdikten sonra menzile girebiliyorsunuz. Buna paralel olarak oyun efektleri(yaratıkların veya gemilerin şekilleri) de soldan sağa düz çizgi halinde en güzel halini alıyor..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2015
  4. Tom_Cat

Tom_Cat User

tallin ve tallon da çok parlak.Güzel paylaşım.

5. Prophecy

Prophecy User

Yaratıklar özensiz tasarlanmış.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.