3LÜ KLANI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hıdır tarafından 16 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

3LÜ klanı hangi serverda oynamalı?

1. TR1

2. TR2

3. TR3

4. TR5

5. TR6

6. Diğer serverlar

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hıdır

Hıdır User

Klan Serveri : Türkiye 4
    Klanın Şirket Kısaltması : VRU
    Klanın TAGI : 3LÜ
    Klanın Adı : "Hαвαвαм●Güм●Güм●Güм Güм™"
    Üye sayısı: 39
    Klan Rütbesi : 2
    Vergi oranı : Reis ne yaparsa o :)
    Üyelerde Aranan Şartlar : Üye aramıyoruz.

Klan Tanıtım Yazınız : ********************************...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2016
  2. (Patiq)

(Patiq) User

TR1 2 Desek orayami geciceksiniz yani okadar emek bırakılıp argeler sıralamalar 0 danmı acıcaksınız tauf

3. :)))) birakin gitsin degmez

4. Hıdır

Hıdır User

oyunu zevk için oynuoruz arge falan filan halledilir :))

5. TheMaster

TheMaster User

Sizde haklısınız. TR4'de size oyun oynatmadıkları için değişmek uygun.

6. Hıdır

Hıdır User

Klan kuruldu kurulalı TR4 serverindeyiz ve hangi klan bize oyun oynatmadı çok merak ediyorum :) TR4 e beklerim seni o halde sende gel oynatma oyunu bize :)

7. Madem bu kadar iddalısınız neden şimdi server değiştiriyorsunuz ki :D

TheMaster bunu beğendi.
  8. Anarcyh

Anarcyh User

tr2 ye gelin ;D

9. tabutçu99

tabutçu99 User

3lü klanı en sevmedigim klandır acıkcası

10. Hıdır

Hıdır User

5 yıldır klan var ve biz 6 yıldır aynı serverdayız. 10 defa dağıttığımız klanlar var ve 2 3 ay kaybolup geri geliyorlar. Tr4 te yapmamız gereken herşeyi yaptık ve bi çok klanı dağıttık ya da isim değiştirtdik. TR4 teki işimiz bitti :) herkes biliyor bize karşı tek klan ya da 2 klan savaşılamayacağını. bir tane gemimize 10 gemiden aşağı sıkamıyor. Bizim için yeterli bunlar görünce en yakın port neresi diye google dan aratanlar var nerdeyse :D daha ne yapalım yetmez mi bu kadar?

Hımm olabilir saygı duyarım. Forum nickinden anladığım kadarıyla TR4 te seninle ya da klanınlada savaşmışız. İsim hafızam kuvvetlidir :)

tr1 tr2 pek düşündüğümüz serverlar değil ama bakalım nasip.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2015
  11. Anarcyh

Anarcyh User

gelin iyi olur

12. Hıdır

Hıdır User

İnş :)

13. hacı oturun oturdugunu yerde zaten server kalabalık değil sevmem yada sevmemem mühim değil elbette ama tr4 de devam edin server renkli kalmaya devam etsin :)

14. Merhaba ,

Arkadaşlar forum kurallarına uygun şekilde mesaj yazmaya dikkat edelim.

Ayrıca konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumalr.

15. Hıdır

Hıdır User

Server değişikliği kesin ama zaman kesin değil. TR4 renkli ama hep aynı kişiler dağılıp dağılıp klan kuruyor artık bıktık yani. Daha kaç defa dağılıcaklar? Bakalım ama hayırlısı olsun

16. TR4 te en sevdiğim hatta tek sevdiğim klan 3LÜ 2011 yılından beri TR4 serverindeyim 3 lü klanı genelde sevilmeyen bir klan gibi görünüyor olabilir savaşlardan belki korktuklarından ;) veya kişilik ve benzeri ama bu oyunla ADAMLIK ölçülmez chatte ağlıyanlar 3 lüyü çekemeyenlerdir. :) Çok mu iddialı oldu.

Hıdır bunu beğendi.
  17. Hıdır

Hıdır User

Herkes sevecek diye bir şey yok ama biz var olmaya devam edeceğiz. Çünkü insanlar tanımadan çamur at izi kalsına çok alışmışlar. Bilmem hangi serverdan arkadaşları vasıtası ile sözde bizi dağıtmaya geliyor kendisi dağılınca şöyle yaparım böyle yaptım deyip kaybolup gidiyor sonra. Oyuna yeni başlayan insanlarda mazlumu oynayanları masum zannedip destekçisi oluyor. Biz her zaman diyoruz tanımak tanışmak isteyen buyursun gelsin ts mize konuşalım. nasıl insanlarmışız dedikleri gibi her geleni onların yaptığı gibi ya da ts çağırıp perm vermeyip küfür mü ediyoruz görelim. bizi ts çağırana bi kere gittik akıllarınca küfür edecekler. eee bu durumda karşılığını aldılar elbette. sonra ban attılar ee bize küfür ettiniz dediler. kendi yaptıklarını biz yapmışız gibi gösterip mazlumu oynamaya çalışıyorlar. neyse...

18. Klan tanıtımını görünce konuyu kilitleyip çöpe atasım geldi ama tek sorun yetkili değilim.

Bu bir oyun, coşupta dini konuları oyuna taşımaya hiç gerek yok.

19. Hıdır

Hıdır User

dini konularla ne alaka? klan tanıtım yazımız beşiktaş çarşı grubunun sloganlarından bir tanesi? dinle ne ilgisi varda burda boş beleş konuşuyorsun? hoşuna gitmeyebilir sevmeyebilirsin ama bu şekilde tepki veremezsin!!!

Admin hayırdır neden klan tanımız yazısını siliyorsunuz? millet nickini neler yaparken sizi bizim klan tanıtım yazımız mı rahatsız etti?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Şubat 2016
  20. Merhaba ,

Unutmayalım ki burası resmi darkorbit forumudur. Burada yanlış anlaşılacak , farklı yerlere çekilecek veya tartışmalara neden olabilecek tarz şeyler yazmamak gerekiyor. Server içinde belki bir sorun teşkil etmeyebilir fakat forumda daha çok göz önünde oluyor.

Bu nedenle mesajı düzenleyip tanıtım kısmındaki bölümü ******** olarak değiştirdim. Daha uygun bir şekilde yazmak isterseniz yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.