3lü veya 5 li roket atar sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __XTraficX__ tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3lü veya 5li roket atarlardan ahngisi 1000 2000 lik hasar veren roketi kullana bilirim illa 4000 lik hasar verenmi almak zorudayım_?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Eğer crediniz az ise şimdilik 3'lü alabilirsiniz daha sonra 5'li olana geçiniz bence her zaman en iyisi fazla vuran ve fazla atandır bir zorunluluğunuz yok size hangisi uygun ise şimdilik onu alınız ticaretten ucuz bir credi miktarına alabilirsiniz.

3. nefes yardımın için teşekkürler ama sorum nasıl kullanıcağı ile ilgiliydi ben bunu roketler bölümüne koydum hangardan ama sonrada oyun modundaki roketlerin arasından 5 li simgeyi aldım mermi konan yerlerin birisine koydum fakat roket atar mermi almadı nedne?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Eğer bu cpu yok ise otomatik doldurma yapmaz bu cpu yu almalısınız ve oyun içerisnide üzerine tıklyıp aktif etmelisiniz.

Görünen cpu yu seçerek aktif ediniz.
    Her 2 konfigürasyondada olmak zorundadır yoksa konfi değiştirdiğinizde aktif değil ve yerleşik değil ise atmıyacaktır.

5. roket atar cpu aldım ama üstüne tıkladığım halde olmadı

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Dükkandan Eco-10 roketini satın almanız gerek

iyi oyunlar

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ek bilgidir

Roket alımlarınızda eğerki alım yapamaz yeteri kadar roketin var denirse bu cpu dan 2 adet alarak her 2 konfinize takmalısınız.

Her 2 konfinizde ayrı ayrı olan bu cpu yu ayarlamak için her konfide resimde görülen roket seçilmelidir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.