3X Mega Saati x3 olarak gelmedi normal geldi!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♦►™1983eren1983◄♦ tarafından 29 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR4 mega saati 15.000 uri aldım 45.000 gelmesi lazımken 15.000 geldi ?

2. banada aynısı oldu lütfen yardım eddin

3. bende de aynısı oldu 2 defa 15 bn uri 1 defada 5 bın uri cektim aynı geldi 3 katı gelmedı acil yardım

4. benim oyun nickim ☺☻♥♦♣_߀߀_☺☻♥♦♣ ve normalde iki kez yükledim ama 32k gelceğine 14k geldi bu nedir

napcaz biz yaaa ben acaba olurmu diye tekrar denedim yine 3x mega uri vermedi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2014
  5. Bekliyoruz artık ilgilenirlermi diye :mad:

6. msjla yükleyincede 3x oluodu demi

7. banada vermedi sporta bildirdim x3 zamanı ama vermiyor

8. Banada aynısı oldu bu ne ya :mad:

9. »SensoryCortex« aynisi bana oldu

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

3x kazançlı saat başladığına emin iseniz ve satın aldığınızda gelmedi ise

Lütfen Support ile iletişime geçiniz.

Öte yandan durum teknik ekibimize tarafımızca iletilecektir

Keyifli Forumlar

11. X3 ün 40 dakikası vardı satın aldım 30 k geldi normalde 90 k gelmesi gerekliydi.

12. Sistem karişti galiba sürekli x3 başladi diyor

13. Başladığına eminiz fakat Darkorbit ekibine o kadar çok support'dan mesaj geliyorki sorunumuzu 1 hafta'ya anca görürler üst yetkililer forumdan bildirirse memnun kalırız.

14. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Durum teknik ekibe bildirilmiştir , 3x kampanyası sırasında alışveriş yapan üyelerin , hesapları kontrol edilerek 3x miktarları hesaplarına aktarılır.

Yada bir duyurusu yapılır , Teknik ekibin kullanıcıları mağdur etmesi söz konusu olamaz

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.