3x Uridium Zamanında Ödeme Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Last_whisper tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu gece 3x uridium zamanında 330 bin uridium alacaktım ancak 20:55 ten (yerel Türkiye saat ile) 20:59 a kadar 5-6 kez ödemem denemem sonuç vermedi. Bu güne kadar alım işlemlerini 10 saniyede tamamlarken Bayram etkinliği ve 3x uri zamanında bu sıkıntının oluşması çok düşündürücü. bigpoint gibi bir firmanın veri tabanı bu kadar zayıfmı ki böyle bir sıkıntı yaşadım çözemiyorum. sorun bildir buttonuna tıklıyoruz, gerekli yerleri doldurup gönderiyoruz, yine ilgilenen yok. supporta ulaşım zaten her zaman sıkıntılı ve sorunlu. ufak çocuk değiliz , kandıralım. bazı etkinlikleri düzenleyip, insanların belli bir parasını alıp sonra basit hatalarla avantaj sağlamasını engellemek çok ayıp. bunu esefle kınıyorum. eğer sisteminiz bu akşamki denemelerimi görüyor ise yaşadığım sorunun giderilmesini ve tarafıma 3x uridium zamanında yaptığım 1 adet 330 bin uridium alışverişimin ve bayram etkinliği hediyelerinin tarafıma verilmesini talep ediyorum. konunun en kısa sürede açıklığa kavuşturulmasını istiyorum.

2. Merhaba ,

İlk olarak Darkorbit ile ilgili sıkıntı olduğundan emin misiniz ? Operatör ile ilgili de olabilir. Yani etkinlik nedeniyle aşırı yoğunluk olmuş olabilir. Ayrıca forum üzerinden bizlerin oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi bir yetkimiz bulunmuyor.

Durumu anlaşılır olarak yazıp gerekli bilgilerinizle birlikte ödeme sorunları başlığı ile gönderiniz.

İyi forumlar.

3. bu güne kadar çok kez alışveriş yaptım ve hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım. her ay düzenli olarak 2-3 kez uri ve 1 kez premium alıyorum. ve her alışverişimde %10 ödeme bonusu alıyordum. yani bu akşam gerçekleştiremediğim alışverişten 990 bin uri + 99 bin uri bonus + bayram ödüllerini almam gerekiyordu. sıkıntının benden yada bankamdan kaynaklandığını sanmıyorum.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ödeme sorunlarınızı lütfen supportta yazınız.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.