3x ve özel indirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nosferatus1 tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi bende oyun başlarken 75 k uri 31 tl diyor bu kodu x3 zamanında kullanırsam kurban bayramı ödülü ile birleşip 225 k olurmu teşekkurler

2. Bende çektım abi 9 TL ye 45 000 urı gelmesı gerek fakat urı falan gelmedı mesajta satın alım tamamlanmıstır dedı herşey tamam uri yok Lutfen yarıdm edın böyle bir Sorun gerçekten üzücü

3. şuan aynı durum bendede var param gitti uridyum gelmedi henuz

4. bnmde aynı sıkıntı var krdşim300 bn çektim 1 milyon gelmesi gerekirken bana 300 bn gelidi

5. bana 0 hiç gelmedi şuan bi açıklama bekliyoruz
    edit- şimdi geldi biraz beklemek gerekiyormuş konut kilitlenebilir

Son düzenlenen: 27 Eylül 2015
  6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Satın aldımdan sonra Uridium yada Paketler hesabınıza aktarılmaz ise , sayfayı yenilemeyi yada oyundan çıkış yapıp , tekrar girmeyi deneyin.

Düzelmez ise 1 Saat kadar bekleyin. Yoğunluktan dolayı gecikme olabilir.

Eğer 1 Saatlik süre içerisinde de , hesabınıza aktarım gerçekleşmez ise , Support ' un Ödeme Sorunları birimi ile iletişime geçiniz

Forum üzerinden bu tür konularda yardımcı olamıyoruz. Tek çözüm Supporttur

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

7. Merhaba,

Arkadaşlar uridumları ve ödülleri yatmayan arkadaşlar PayTogo supportu ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

Durumu düzgün bir üslup ile PayTogo supportuna belirtiniz, PayTogo supportu sizleri yönlendirecektir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.