4.1.4.2.4.3 gg az aılıyo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve azrail_melek_oğlu_ tarafından 13 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bende 4.1.4.2.43. de kutu toplargen katlayıcız gemı 3 pet 4 alıyodu şimdi pet bıle 2 alıyo sebebı ne sızce porotkol 12 tane var icerık artırıc 5 de argesı var

2. Aliens

Aliens User

Ar-Ge sıfırlamış olabilirsiniz.

3. KANA-KAN

KANA-KAN User

pet in tüm haritayı kapsaması için ne gerekiyor?

4. Aliens

Aliens User

12 radar koyarsanız bir uçtan bir uca toplar. Ancak 4 radar, 8 kurtarılan mal protokolü koymanızı tavsiye ederim.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Katlayıcınız bitmiş olabilir kontrol edebilir misiniz acaba ?

Keyifli forumlar

6. Aliens

Aliens User

Orada katlayıcısız bu kadar alıyorum diyor. Yani sorun katlayıcı ile ilgili değil.

7. KANA-KAN

KANA-KAN User

tamamı 3 lvl mı?

8. Aliens

Aliens User

Evet. Petinize hiçbir zaman 1 seviye modül veya yapay zeka protokolleri almanızı önermiyorum.

9. KANA-KAN

KANA-KAN User

3 lvl 5 adet radar aldım çok bir alan kapsamıyor şimdi deniyorum, kurtarılan mal protolulu kapsamı değil topladıgınız kutu içerigini arrtırıyor sanırım?

10. Aliens

Aliens User

Evet. Alan çok önemli değil. İçeriği önemli. Her şeyinizle tam olduğunuzu düşünürsek PvP'de bir kutudan max 548 uridium alabilirsiniz.

11. KANA-KAN

KANA-KAN User

daha iyi anladım teşekkürler.

12. Aliens

Aliens User

Ne demek? Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince bilgi veririm.

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pet modüllerini yerleştirdiğiniz Konfigrasyonu ve geminizi kontrol etmelisiniz.

genellikle kurtarma protokolleri farklı konfigrasyona yerleştirilmiş olabiliyor.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.