Destek 4.1.4.2..4.3. HALİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ИΞ[ƒГ]ΞŤ• tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SEVGİLİ arkadaşlar bu haritalardaki oyuncuların neyaptıgını herkesde biliyor benim kardar deyilmi peki oyundaki temiz oynayan yada kasarak oynayanlar icin sizce haksızlık yokmu bunda sizler biliyorsunuzki artık aştılar kendilerini yapsat oldu peki bu sizlercede haksızlık deyilmi bakıyorum aylardır yazıyom ama hic birşey deyişmiyor sizlerinde desteklerini almak ve bukonuya artık enazından dur demek gerekmezmi yazık deyilmi insanlar parasızla uri cekecek beyler haksızca toplayacak sonrada gelip hicbirşey olamış gibi benle ayni haklara sahip olacak yok öyle dünya kaldırılsın pp haritasında kutular herkes icin en iyisi bu bence

2. öncelik pp haritalarıdır orası iki kat veriyor heşeyi kardeşim

3. farketmior alt haritalarda arge++ protokl aldıkları pwpden artıor .:)

4. Bu çözüm değil. Bana 4m vuran admin gemisi versinler bot olana tek atıyım harita temizlensin.

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bu işin tek çözümü var oda kutuları haritalardan kaldırmak.

6. saten bu avantaj kutularının olması cok sacma pvp demek savas demek savas olan yerde kutunun ne işi var ayrıca ?
    bütün avantaj kutuları kalksın yaratıkların urileri arttırılsın daha güzel daha dolu server olur.

7. Mr.User

Mr.User User

Darkorbit bir gün, "ben nerde yanlış yaptım" adlı şarkıyı söyler durur:)

Bitti oyun bizimkisi alışkanlık...

-_AslaPesEtme_- bunu beğendi.
  8. İZTAVRİT

İZTAVRİT User

sarkıyı bence botcular söyleyecek gibi duruyor nedersin kardeşim::::::)

9. tr3deki mruser misin ^^

10. Hadi gel PVP ye savaşa gidelim diyen adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez, savaşmak isteyen adam baskına gider, ne işi var PVP de. Kutuların kalkmasıyla birlikte PVP ölü harita olacaktır. Ondan sonra da PVP ne işe yarıyor kaldırın dersiniz.

PVP demek savaş demek değil, DO demek savaş demek. O zaman tüm kutuları kaldırsınlar, bak oyun nasıl adil oluyor.

11. GREED

GREED User

Bot kullananlara lafım yok adam bot kullandıgını aciklatken videoya aldim supporta attim cevap geldi gerekeni yaptiklarini soylediler ertesi gun o adam beni tehdit etti benim yapacak bir seyim yok adam botla fullemis her seyi ama videoyu forumsa konu acip koyacagim herkes gorecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.