4-1 4-2 4-3 haric eski haritalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-_HaNıM-AGA_-][£d£] tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4-1 4-2 4-3 ün dışında kalan haritalarda

Eskiden 1 ve 2 haritalarında olduğu gibi düşman göstergesi olsun ve bütün gemiler haritaya giren düşmanların nerelerde olduğunu kare şeklinde görebilsin toplam 12 haritadan oluşan eski haritalar oyuna yeni başlayan oyuncuların kasılma yeri .

Haritada düşmanları görmek biz full oyuncuların onları daha rahat yok etmemizi böylelikle yeni başlayan oyuncuların şevki kırılmadan oyunu daha güzel bir şekilde oynamasını sağlayabiliriz

BU hepimizin sorumluluğu yerine getirmek icin böyle bi kolaylık sağlanması gercekten cok iyi olur.

Değerini kaybetmiş eski haritalar full oyuncular icinde iyi bi yer haline gelebilir belki.

2. Prophecy

Prophecy User

Güzel fikir destekliyorum

[-_HaNıM-AGA_-][£d£] bunu beğendi.
  3. Böyle bişey olursa oyun oynanmaz hale gelir bence sen bunu iyice dusunmeden açtın konuyu bu senin dediğin olursa ne yeni nede eski oyuncu kalır oyun ice sıkıcı hale gelir oynayanda oynamaz sebebinide söylemiyom biraz düşün anlarsın bence olmaması gereken bişey bu mantıksız buluyorum

4. Tek söyleyeceğim şey; Bizde o yollardan geçtik. Gerisini söylememe gerek yok herhalde ?

SpaceExplorer ve UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  5. evet bizde o yollardan gectik 7 yıldır bu oyunu oynuyorum elimden geldiğince şirketimin hic bir gücsüz oyuncusunu ezdirmedim ezdirmek gibi bi niyetimde yok onları korumak icin fikir sadece:) ama tam full olmayıpta gücü eskilerdeki oyunculara yeten oyunculardan ters tepki gelmesi gayet normal olumsuz yorumlarda mantıklı bir acıklamayla olumsuzluğu dile getirirseniz sevinirim.

POSEİDON bunu beğendi.
  6. Anladığım kadarıyla üstü kapalı bir ima da bulunuyorsun ama Bende 6 yıldır bu oyunu oynuyorum. Ayrıca kimse beni kendimi değil diğer arkadaşları düşünüyorum olayına inandıramaz herkes kendisi için ister bu fikride kendin için istediğini biliyorum.

7. fikri nicin kendim isteyeyeyim
    TR5 : 4. SIRADAYIM
    RÜTBE : TÜMGENERAL
    GÖREV : FULL BİTMİŞ

herhangi bir cıkarım bulunmamaktadır.

bircok oyuncu chatte yardım edilmesi icin bize sesleniyor onları görmezden gelmektense onları korumak icin bi cözüm öneriyorum.

.kendim icin değil kendini geliştirmekte olan oyuna yeni başlamış insanlar icin bunu istiyorum ki onlarda oyundan biraz zevk alabilsinler korunduklarını bilip

TŞKLER

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2014
  8. Sen bu hesabı 7 yılda mı yaptın ??

9. TR 5 ÖNCESİ TR2 SERVERINDA OYNUYORDUM BU HESAP 2011 DEN BU YANA OYNANAN Bİ HESAP.

10. Yardım isteyenlere nasıl yardım ettiğini gördüm ben sen merak etme.Bu da gösteriyor ki başkası için değil kendin için istiyorsun .

11. 7 yılda klandan kredi atma olayı son hale gelene kadar 80-100 MİLYAR arası kredi yardımı yapmışlımız vardır ona denk gelmiş olabilirsiniz ama malesef artık öyle destek olamıyoruz o yüzden böle bi yöntem tercih ettim

anlaşıldığı kadarıyla cekemeyen bi oyuncu yada genc bi oyuncu olabilirsiniz o yüzden tartışmayı burda bitiriyorum daha soraki yazılarınıza benden cevap alamazsınız.

iyi oyunlar keyif almanı diliyorum

POSEİDON bunu beğendi.
  12. Ancasin

Ancasin User

Ben destekliyorum çünkü bir önerinin olması gerektiği gibi tek tarafın yararlanacağı bir öneri değil. Hem güçlüler rakiplerini daha kolay kesebilecek, en azından yer tespitini çok kolay yapabilecek, hem de dediğin gibi güçsüzler daha rahat kasılabilecek. Ama anket de açmalıydın.

13. Teşekkürler anketi düşündüm fakat sonra vazgectim insanların düşünceleri vereceği evet hayır oyundan daha önemli benim icin :)

POSEİDON bunu beğendi.
  14. Ancasin

Ancasin User

Ama yöneticilerin iletmesi veya iletmemesi evet-hayır oranına bağlı.

15. doğru diyorsun bidahakine öyle yaparız:)

16. Fikir güzelde eski haritadan düşman eksik olmuyorki ozaman güçsüzler porttan çıkamaz aha haritaya düşman girdi açılmayın bari güçlüyle :(G) zayıfsa (Z) harfide çıksın harıta ustunde:D

17. :) güzeldi G ve Z herşey gücsüzler icin :)

18. Baskıncılar bu denkleme niye katılmıyor onların bakış açısından da bakılmalıydı bence..

19. Bencede olmalı eski haritada hep leonov görmekte bıktım

20. hanımaga beni hatırladınmı elektron big bang

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.