4-1 4-2 4-3 haric eski haritalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-_HaNıM-AGA_-][£d£] tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Albay gemi bile eski harita görevi yaparken leonova geçer leonovda bu avantaj olduğu sürece daha çok bıkacaksın..

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bence olmasın bu sefer baskınların ve oyunun tadı kaçar -1

3. Ben de Andromeda modumuza katılıyorum oyun savaş oyunu bu tür şeyler oldukça doğal ve bir savaş oyununda olması gereken şeyler bu yüzden olumsuz düşünüyorum.

4. MKS-705

MKS-705 User

mantıklı +2 destek veriyorum yapılsa güzel labilir

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Çok Güzel Bir konuya el koydun Hll

+1

6. baskıncıların işine gelmiyor cünkü :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  7. Hemde hiç :confused: Ben gemi kesme görevlerini eski haritalarda yapıyorum daha kolay ve daha eğlenceli oluyor o yüzden pek sıcak bakmıyorum :rolleyes:

8. anladım benim amacımda eskilerdekileri kesmeye gelenleri kesip eskilerdeki oyuncu birden patlarken yanında belirip patlamamasını sağlayıp mutlu olmasını sağlamak :)

hatırlayamadım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2014
  9. varyemeze katılıyorum bizde o yollardan geçtik

10. Tepkim : Hodor

11. Herkeze değilde leveli düşük olanlara kare şeklinde gözükebilir ? :)

12. Bir sefer 4/1 4/2 4/3 haritaları kalkarsa daha saçma olur onun yerine tamam kaldırılırsa şöyle bir düzenek getirmeleri lazım yeni bir çizelge çizip yeni bir pwp haritası çıkarmaları lazım oyuncular sectör kontroldaki gibi nasıl katılmak istiyorlarsa o şekil bir tablo çıkarıp katılmalarını sağlıyacak bir pwp klan ws leri oyuncu ws leri bu pwp haritasında olmasını isterim bu konunun tabikide geliştirilmesi lazım fakat iş olduğu için yardımcı olamıyorum ...

13. Şöyle olur baskının tadı kaçmaması için , kamuflaj açılınca kare olarak göstermez ama yine sarı gösterge aktif olur.

14. Kardeş ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama 4-1, 4-2 ve 4-3 haritaları zaten kalkmıyor ki, bu haritalar hariç diğer haritalarda düşman gelince sarı kareyle gözüksün diyor.

15. aynen öyle arkadaş yanlış anlamış :)

16. geminde bi ara mmonun yeni tasarımı vardı tr 5 2-6 da

17. Aynen :D :D :D

18. karacamel

karacamel User

beyler şu 4-5 haritası nerede bilen varmı aradım durdum bulamadım . görev var yapacağım yapamıyorum . düşman bölgesine giriyorum sürekli gemi imha olmaktan hal kalmadı artık

19. Şirket ?

20. Merhaba ,

Hangi şirketteyseniz ona göre ;

4-1 > MMO
    4-2 > EIC
    4-3 > VRU

haritalarından orta kısımdaki portaldan 4-4 haritasına atlayınca ortada çıkıyorsunuz. En sola doğru kenara gidince bir portal var oradan atlayınca 1-5 haritasına atlarsınız. Daha sonra en alt orta kısımda bir portal var oradan 4-5 haritasına atlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.