Bug / Oyun hatasi 4-4 destek?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 15 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. desteklerle gemimin dp si baya artıyor normal haritada kendi mayınım canımın %25 anca götürüyor.Mayınlar sürekli tek eydiğim için mayınla deney yapayım dedim kendi mayınımı altıma attım normalde en fazla %25 can götüren mayının tek attı gemime en başlarda demiştim mayınlareda birşey var diye etkinlik bitti takan olmadı yazık!!!

argesiz mayın tek atıyor yaw flaxlının atıgı mayın bile tek atıyor

bu oyunda adalet yok millet spaceball kutusu toplasın ben adamlar öyle topluyor diyince ban yiyim adam hem savaşıyor hem aynı andı 10 kutunu üstüne gidiyor ben daha 1 tane toplayamiyim adam her topta 5-6 tane toplasın sonra botu kapatacağınıza bana chaten ban hattın gördüğüm en kötü oyunlardan birisin. darkorbit

spaceball bitmeden bid eneyin bakim admin gemileri bile yetişemez o toplama hızlarına

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2018
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Space Cup etkınlığı olduğundan dolayı 4-4 haritasında hasar fazlaydı ve mayınlarda fazla vuruyordu herhangi bir bug veya oyun hatası yok.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.