4-4 Harita Savaşları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve seyfo123 tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. seyfo123

seyfo123 User

gm kardeşim eskiden 4 4 de cok güzel savaşlar olurdu ama malesef şimdi oyun cok monoton olmuş bunun en büyük sebeplerinden 1 tanesi faklı ULUSLARDAN KLAN ALIMI yapılması bu olayı düzeltirseniz gene eski 4 4 de savaşlar olur tahminimce eskiden farklı uluslardan kalan alımı yoktu cunki saygılar

HYPRON-52 bunu beğendi.
  2. ben anlamadım anlayan vardır illaki.

3. xD farkli uluslar derken ?farkli cografyalarda yasayip tr serverinda oynayanlari mi kastediyorsun acaba?Eger oyleyse bunun savasa negatif etkisi nedir merak ettim.

4. FurkanS53

FurkanS53 User

Anladığım kadarıyla arkadaş farkli şirketli hesapların bir klanda oynamasından şikayetçi

5. Zan-zun

Zan-zun User

eskiden venus mars eic vardi simdi kimin kimile ucdugu beli degil sirket olayi bitti savaslar bitti

oyunda savas olmaz neden haritalar botcu dolu Adamlar bota atiyor 1 saat savasiyor cikiyor

oyunu bitiren merkez oldu oyuncu kayibi yuzunden oyun bitti

6. HYPRON-52

HYPRON-52 User

eski darkorbiti hatırlayınca duygulanmaya başladım yavaştan yıl 2007 den bilen bilir

7. Esenlikler.

Türkçeyi sonradan mı öğrendin?

8. arkadaş düzgünce açıklamış bazı arkadaşlar neden böyle tdk gibi davranıyor onu anlamadım herkes iyi şekilde yazacak diye bir kural yok boş yapmışsınız dediği gibi eski savaşları özlüyoruz klanlar sebebiyle şirket olayı tamamen bitti şirketin önemi kalmadı

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz durum "ayrımcılık mı" yoksa farklı anlamlar mı oluşturmaktadır anlayamadım. Ancak şuan cevap verebilirim ki 4-4 haritalarında veya farklı haritalarda çok yoğun savaşlar olmaktadır. Sorun belirtmişsiniz ama sorunun bir sorun olmaması sebebi ile içeriği tam olarak açıklayamamışsınız.

İyi Forumlar.

10. seyfo123

seyfo123 User

o kadar zormu yav mesela team kalanı hangi ulusda mmo bu klan vünüsden klanına neden adam alyor gene mesela 16 da savaşıyoruz venüsden gelen team klanyla savaşıyoruz bizim mmo arkadaşlarda bize sıkıyor önceden böyle bişey yokdu mmo ulusundaki adamlar mmo lu klana girebiliyordu oldumu ARKADAŞLAR anlamıyan varsa daha faklı yazayım

11. Richie

Richie User

Bende bunu anlamıyorum eskiden çok güzel savaşlar olurdu diyenleri. 1 - 2 saattir 5.*3 de gerçek oyuncularla on numara savaş dönüyor full 2vs5 geldikleri oluyor 2vs8 geldikleri oluyor baya dalga geçe geçe alıyoruz eğlenioyurz resmen git biriktir cephane sonra savaş bu kadar basit. Ne insta kaldı ne doğru düzgün cephane gayet de eski savaşlar devam ediyor.