4-4 SPACEBALL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. EVET

43,8%
  2. HAYIR

56,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spaceball ve space futbol etkinliklerinde harita ortasındaki topu 3 şirkette kendi portuna götürmeye çalışıyor Üstün gelen şirkette portuna götürmeyi başarıyor Ancak spaceball porta girip hammaddelerin dağılmasıyla düşman şirketler kamufleli hammadde toplamaya gelip bütün çöpleri yani hammaddeleri topluyorlar Bu oyunculara engelde olunamıyor

Önerim

Spaceball da topu çektiğimiz portun çevresine anti kamuflaj mayınının konması Etkinliğin başlamasıyla topa sahip olan şirketin portunun çevresi anti kamuflaj mayınınla sarılsın Kamuflajlı gelen dış şirket gemileri mayınlara çarpsın ve kamufleleri bozulsun Bölece haksız yere kazanç sağlayan oyuncular hak ettiğini bulsun Spaceball başlamasından bitişine kadar etkinlik boyunca sistem otomatik olarak port çevrelerinde anti kamuflaj mayını koysun Patladıkca yeni mayınlar gelsin

Eklenti

*Anti kamuflaj mayınları sadece düşman şirketler için geçerlidir Onun dışında normal şirket oyuncuları yada düşman klan gibi oyuncuların kamuflesini bozmaz.

Son düzenlenen: 27 Haziran 2014
  2. bence bizim portala yaklaşmasınlar bizim dışımızda

3. Hidrata

Hidrata User

kardeş tek yönlü düşünüyorsun sence ema kamu yapanlar nolcak adam kesmeye gelen spacede??? yada düşman şirketten klan savaşı olanları kastırmamak ??

4. üstün şirket zaten üstün olduğu için topu alıyor Hammadde toplamya gelen adamlarda full mü sanıyorsun Full adamın orda ham toplamaktan başka daha iyi kasabileceği yerler var

Bence haksız kazanç oluyor port çevreleri anti kamuflaj mayınıyla korunmalı Etkinliğin başlamasıyla otomatik oalrak topu çeken şirketin portları bunla dizilmeli

Sizin karın ağrınızın nedeni belli zaten Şirketiniz topu çekse zaten böle demezdiniz Çekmiyor demekki sizde oraya gidip topluyorsunuz ben yazdıklarınızdan bunu anlıyorum Eğer öle diğilse bile bu yeniliğin gelmemesini istememenizin sebebi olamaz Spaceball da kesim yapıyorum diceksiniz Düşman klanın varsada hanginiz üstünse o toplamalı Oyunu oyun yapan şey bu

Yada konuyu azcık geliştirip anti kamuflaj mayınları sadece düşman oyuncuların kamuflesini bozsun

5. Hidrata

Hidrata User

kardeş tartışmaya girmicem ama gemin full değil yada savaşmayı bilmiyorsun ema kamu yaparak kendimden güçlü kaç gemi kestim sayamam ama emin ol spacede şirket önemli klan kötü şirket iyise ?

6. Millet orda etkinlikle uğraşıyor emin ol senin adam kesmenden önemli bu Ayrıca başka yerdede atam kesebilirsin Yada o vakit kesmek zorunda değilsin

Ema kamufle alıyorum diyosun Halen adam kesebilirsin bu arada Kesebildiğini keser sonrada portan ayrılıp ema kamufle atarsın

7. Hidrata

Hidrata User

Hiç zorlamaya gerek yok full olmadan dediğimi anlamıcaksın sıralama oynamaya başlarsan anlarsın demek istediğimi :))

8. fazla zorlamıssın gereksiz ama fikre saygı...

9. [​IMG]

10 droid 10 havoc 5 hercules 16 lf-4 üm var sence fullmüyüm

10. Hidrata

Hidrata User

sıralama kasınca ne demek istediğimi anlarsın ;)

11. coder545

coder545 User

olmamali , diger sirketler cekince kendi sirketimin cektiginden daha fazla aliyorum , oyun mucadele oyunu kamufleleri bulup kesin.haksiz kazanc adalet diye bahsetmeyin zamaninda bateyi almak icin yaninda klandan biriyle bana savas acmistiniz bu daha haksiz bir kazanc

12. İstersen top da sizin portalda doğsun ?

13. coder545

coder545 User

bmw seni goruyorum bazen spearla akiyosun :D

14. :D fena yardırıyoz yav

15. Ben fotoğraf attım sende gemininn fotosunu at kim boş konuşuyo görelim

Hidrata bunu beğendi.
  16. Hidrata

Hidrata User

buyur buda benimki oynamayı bildikten sonra havoc lf4 pek fark etmiyo(tabi bi 15 tane lf4 olacak )şuan bu gemide o kdar lf4 yoktur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Haziran 2014
  17. Senin gemi sıralamaysa benimki zaten sıralama 178 sıradayım acemi albaylığa 50 bin kaldı 22 lvl im 11 milyar tp olcam Bugün hades te yaptım 17 lf-4 oldum :)

18. Hidrata

Hidrata User

bu gemi şuan kullandıgım gemi bundan öncede gemi kullanmışlığım var ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.