4-5 de oyun kasması ve chat bozulması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΛCĶ_§PΛЯЯØ√¯¯¯ tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4-5 de oyun kasıyor diye F5 attım ve chatte faıled falan yazdı ve zetada kapı yaparken canavarlar parça parça gözüküyor 1-6da oyun çok donuyor

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Büyük ihtimalle modlarım çerezlerden giricekeler flash player den cıkıcaklar :)

Bence internet hızına güveniyorsan faklı bir tarayıcıdan dene

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Genelde chatın sorunu olduğu zaman oyundan çıkıp tekrar giriş yapınız olmasa tasarım değişip deneyınız ayrıca net geçmişi çereleri temizledikten sonra modem reset atın düzelecektır

Keyıfı forumlar

Jameika-TR bunu beğendi.
  4. hangi tarayiciyi önerirsiniz 500mbits internetim ben safari kullaniyordum windows 7 icin

savasirken birden birde porttan atlayinca harita ortasinda gibi gözteriyor canavarlar vuruyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ağustos 2014
  5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyundan çıkarak çerez ve internet geçmişinizi silerseniz çok fazla bu hata ile karşılaşmazsınız Maxthon tarayıcı indirip deneyiniz daha az ve hatta belki hiç kasma olmayacaktır ama bu sizin internetiniz ile de alakalıdır unutmayınız.

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.