4-5 destek hediyesi :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BigBarracudA tarafından 3 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4-5 görevlerini yapıyorumda bi kaçtane uberkris kestim 1 saatlik destekler verdi bu geçizi bi süremi yoksa hepmi öyle

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yaratık çöplerinden her zaman güçlendirici çıkma ihtimali vardır.Bu güne özel değil yani .

İyi forumlar.

3. oyundaki 1saatiniz dolduğunda bu destekte kalkacaktır iyi oyunlar

4. çöpleri toplamam mı lazım hedihye için yoksa kesmem yeterlimidir

yok destek muhabbetini biliyorum kalkacağınıda 4-5 te hiç takılmadım yeni gördüm

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2015
  5. evet 4-5 haritasında yani biz oyuncuların deyimi ile uberde kesilen yaratıkların özellikle uber olanlarından bazıları destekleri veriyor sizde olduğu gibi 1saatliğine ama aynı destekten yine çıkarsa üzerine bu süre ekleniyor

yaratığı sizin kesmeniz gerekir yani yaratığın kesildiğinde sizin olması gerekiyor çöpünü ister alın ister almayın destekle alakası yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2015
  6. Merhaba,

Lütfen arka arkaya (flood) mesaj yazmayınız. Forumda kalabalık bir görüntü oluşturduğu için hiç hoş gözükmemektedir ve yasaktır.

Bir mesaj daha eklemek istiyor iseniz mesajınızın altındaki düzenle butonundan ekleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.