Bug / Oyun hatasi 4-5 haritası açığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***YOK_EDİCİ***2 tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gece gece güldürdünüz... Elbet benim doğrularım değil fakat onların yaptıkları hataları doğruymuş gibi böbürlenmelerine kızıyorum suratlarınada vurmaktan çekinmiyorum o zaman belki hatalarından geri dönerler.

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İyi de bunu nasıl kullanabiliriz ki? Radrasyona girince hasar yemiyor muyuz? Ayrıca bir pusatın bunu yapması çok zor Hakan. Çünkü pusatın darbe puanı düşük ve radrasyon doğrudan darbe puanına etki ediyor. Böyle bir şey için çok çok çok güçlü olması gerekir.

3. darkorbit insanları oyundan nasıl sogurutuz bunun derdine düşmüş eskiden pvp de kapışırdık 100 gemi birbirine girerdi ts ler insanlarla dolardı şimdi ise pvp de kutu toplayan botları kesiyoruz toplatan kişiler bu yoldan dönsün diye ne günlere geldik darkorbit iyice berbat etti oyunu lowdan faydalanan faydalandı 10 milyon uri yapanlar vardı bugune kadar lowu düzeltmek şimdi akıllarına geldi

4. Merhaba ,

Eğer video varsa bunu anlaşılır bir şekilde nasıl ve ne şekilde olduğunu yazıp video ile birlikte support'a bildiriniz. Video'yu uygun bir video sitesine ( Youtube v.b. ) yükleyip link'ini yollayabilirsiniz.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.