4-5 -Tam Anlamıyla PVP -

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaansakal tarafından 17 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Düzeltme...

1. ...Yapılsın

38,9%
  2. ...Yapılmasın

61,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaansakal

kaansakal User

4-5 haritası da diğer 4-x haritaları gibi bir pvp haritası buna rağmen 5-x haritalarına giden portallardan saldırı altındayken dahi atlanabiliyor.Bu da pvp haritası kuralına aykırı.Bunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

2. eskiden atlanılmıyordu zaten şu aralar bende yeni farkettim atlanıyor bence güzel olmuş sonuçta yaratık var bu haritada pvp haritası olduğunu düşünmüyorum ve bir sürü görev var bu haritayla ilgili

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

4-5 haritası pvp haritası değil yaratık kesme haritası normal haritalarda nasıl atlanabiliyorsa buradada atlanılabilmeli uber yaratıkları kesmesi zaten zor bide yaratıkla uğraşırken saldıran düşman oyunculardan kaçabilmemiz lazım.

4. bence 2 seçenek var
    ya yaratıklar saldırmadıkça saldırmasın ve tam anlamıyla pvp olsun ya da
    yaratıklar böyle kalacaksa pvp gibi olmasın her türlü cıkabilelim

5. kaansakal

kaansakal User

Zaten Yaratıklar saldırırken x-5 haritalarına atlayabiliyoruz ama düşman saldırırken atlayamıyoruz bunu 5-x haritalarına giderken de uygulanması gerektiğini düşünüyorum.

6. aynen pvp oluyosa tam olsun ama ben şunu dedim öyle olacaksa bari yaratıklar sıkmasın can azalınca dolduramıyoz her yer yaratık tamir robotu çalışmıyo pvpnin içinde yarı canla dolaşmakta cok tehlikeli

7. Arkadaşlar öncellikle 4-5 tam pvp değildir yarı pvp dir.

Yani tam pvp olduğu söylenemez.

En büyük özelliği korsan portlarından atlanması siz bu saldırıya korumalı bölgeleri kaldırırsanız adam nasıl savunma yapacak ? ya Allah aşkına sırf şeref sıralama düşkünü ne insan var şu oyunda birinci olanada sanki ev araba iş veriyorlar...

Arkadaşlar oyunda adam kalmadı siz hala diyorsunuz oraların saldırıya korumalı bölgesi kalksın ne anlamı kaldı o zaman 4-5 in ? bi yaratıklar bide oyuncular var sürekli çatışma oluyor savunmada gerek illa kesecem mantığıyla düşünmeyin sıralama mantığı ile düşünmeyin biraz da güçsüz oyuncu yerine koyun kendinizi.

Oyunda doğru düzgün oyuncu kalmadı hepsi çıkarcı hepsi sıralama düşkünü yetti ya valla yetti oyundan soğutmaktan başka bir şeye yaramıyor bu tipler 5-3 de adam keserler yaratık çalarlar 1 kişiye 20 kişiyle dalıp ahahaha bak kestim derler bu ne ya :mad:

4-5 de siz de sıkışsanız sizde atlayacaksınız yalan mı şimdi adamı kesemiyorsanız kaçabiliyorsanız sizde atlayacaksınız.

-1 olumsuz.

8. 4 5 arkadaşların dediği gibi pwp haritası değil.

Aslında bir öneride benden olacak.4-5 haritasına 3 tane istasyon kurabileceğimiz yer olsa güzel olurdu.MMO,EIC ve VRU port yakınlarına.

9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

söylediklerini düşünüdm yakında resim çalışmaları yapcam ve konu açacam ama resimden pek anlamam bide paintten yapcam

10. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Arkadaşında dediği gibi 4-5 tam pvp değil ayrıca savaş var diyelim benim portan atlamam lazım ama uber tallin lordaklar engel oluyor benim bu yüzden adamıma yardım edemediğim için uzağa gidip atlama ile 1-5 gittiğim zamanlar var yaratıklar size sıkıcak atlayamıcaksınız sonra gelip değiştirilsin diceksin oyum kesinlikle olumsuz -1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.