4-5 te bug mu var?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

    SORRYAGA User

    Sabah 4-5 te yaratık keserken rakip şirketten bir aegis geldi ve haritanın ortasından direk yukarı radyasyonlu bölgeye kadar kovaladım.O radyasyonlu bölgeye girince bende sınırda bekledim.Aegis hala radyasyonlu bölgede iken ekranım 1-2 saniye donar gibi oldu ve aegis bir anda ekranın alt tarafındaki portun orada belirdi.Başlangıç olarak internet hızına falan takılmayın.Çünkü radyasyonlu bölgeye kadar kovaladığımdan eminim.Ayrıca benim bilgisayar donmuş olsa dahi oyundaki hiçbir gemi bu kadar kısa bir sürede 4-5 in en üst tarafından en alt portuna gelemez.Bunu yaşayan başka oyuncular var mı?
     
  2. Merhaba ,

    Radyasyonlu bölgede ilerleyip çıkmış olabilir. Aegis'in yetenekleri sayesinde zorluk yaşamadan başka bir tarafa dönüp çıkmıştır.

    İyi forumlar.
     
  3. Sana azcık spoiler vereyim :D 4-5 de sol ust koseden radyasyona iyice girersen sag alttan cıkıyorsun hatta basarı bile geliyor. Easter egg yapmayı calsımıs dark sanırsam :D bug fln yok.
     
  4. arkadaş sen doğru söylüyorsun ama forum admini kıyametin verdiği cvp ilginç (Merhaba ,Radyasyonlu bölgede ilerleyip çıkmış olabilir. Aegis'in yetenekleri sayesinde zorluk yaşamadan başka bir tarafa dönüp çıkmıştır.) bu şartlarda bizler kimlerden medet umuyoruz
     
  5. Merhaba ,

    Radyasyonlu bölgeye girince çıkılamaz mı ? İlla üyemizin dediği şekilde mi yapmış olabilir ?

    Ayrıca madem verdiğimiz cevapları beğenmiyorsunuz o halde oyun içinde cevap arayabilirsiniz.

    Kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.