4-5 uberler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu 4-5 te güçlendirici çıkıyor deniyor, şansa göre 1 saat veya 10 saat olarak, benim merak ettiğim şu, hiç 10 saat güçlendirici çıkarabilen oldu mu? bir de bu güçlendiricinin çıkma olasılığı yaratığına göre değişiyor mu yoksa uber streuner ile uber lordakium dan çıkma olasılığı aynı mıdır?

2. Olasılıklar aynı diye biliyorum, daha dün uber tallondan 10 saatlik hasar desteği geldi.

3. her kestiğin uber tallondan destek çıktı mı?

4. Hayır.

5. :( peki bu uber tallonları yalnız mı kesiyon, ben x4 harcamadan kesemiyom da :) taktik varsa versene

6. Ben 10 saatlik görmedim. Şansa gelirsek ne kadar büyük o kadar iyi diye düşünüyorum.

7. ben de öyle düşünüyom da bakalım modlar ne dicek öyle bi bilgi var mı

8. Uber tallonu uyutabilirsen rahat kesilir.

9. Sab ve x3 ile dimi ile rahatlıkla kesiliyor
    İlk sabla beraber yetenek acıcaksın sonra done done x3 le rahat kesiliyor kalkanım bile bitmiyor:D ama benim vuruş bi hayli yüksek daha gecen gun x4 karısıkda roket ubr pet akıllı filan 160 k kusur gordu arkadas vuruş icinde rsb yok rsbyi katınca 300 k lar havada uçuşuyor :cool::D:D
    Ve
    Serfricin de dediği gibi uyutabilirsen rahatlıkla x1 le kesersin :D

Son düzenlenen: 3 Ocak 2016
  10. Aliens

Aliens User

1 saatlik güçlendiriciler için olasılıklar eş düzeydedir. 10 saatlikler de ise üst sınıf NPC'lerin oranı yüksektir. Günlük dosyalar için de oran süper NPC'ler de daha fazladır. Nedir bu üst sınıf NPC? Uber/Boss Kristallon, Uber/Boss Lordakium, Uber/Boss Sibelon, Uber/Boss Kristallin ve Uber/Boss Devolarium'dur. Diğerleri o kadar çok düşürmez.
    Sana tavsiyem destek toplamak için bu grubun dışındaki NPC'leri öldür. Bu grup ile çok hızlı destek biriktirebilirsin.

11. tamam benim demi de full x1 20-23 k arası geziyorum ama oyun kasıyor baya :D bilgisayar 12 senelik öyle olunca da dönemiyorum tallonun etrafında :D sabit duruyorum dayıyorum x4 ü öyle kesiyorum

sen tallona vururken tallon sana hep vuruyor mu, yani tallonun menziliyle senin menzilin aynı mı yoksa senin menzil daha uzun mu? ben bunu dengeleyemediğim için hep hasar yiyiyorum
    teşekkürler hocam son sorumu sormak istiyorum güçlendiriden kasıt sadece DMG1 HP1 falan mı yoksa şu x3 saatinde gelen DMG2 HP2 falan da çıkma ihtimali var mı?

12. en mantıklısı küçük uberleri kesmek kardeşim bolca biriktirirsin büyüklerle vakit kaybetme destek için boslardan destek cıkmıyo ayrıca yani bana cıkmadı şu ana kadar çıkan varsa bilemem

13. Aliens

Aliens User

BO2'ler değil. Normal zamanki destekler gelir. BO2'ler sadece x3 ile bir çıkmaktadır.

Boss ve normal NPC'ler de güçlendirici düşürür. Ancak bu ihtimal %1 gibi bir şey.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2016
  14. Uber tallonun menzili oldukca yuksek hemen hemen goliden fazla ama hasar alamadan donulebiliyor. Ama genelde hasar alınıyor kalkanı çekerken yengecle cekiyorum dp inmiyor kalkanda hep aynı kalıyor sonra kalkan bitince burguya gecip x3 ile kesiyorum. 1 dakikada bitiyor ama zorluyor tabi eger sen donemiyorsan uber tallonla ugrasma derim, küçük uberleri kes bir iki saat 4-5 de dönsen 10 saatten fazla olarak boostların hepsini tamamlarsın.
    Bende sana bir soru sorayım :D x1 de benim gemi 20 nin üstüne cıkmıyor :confused: ama guclendiricisiz cift çekince zaten 25 i buluyor da senin gemi nasıl? Bendemi eksik varki:oops:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.