4-5 uberler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle CAPTAİN modumuz açtığım konuyu kilitlediği için bu konuyu açıyorum, ben konuda istediğim cevapları aldım konu kilitlenebilir demediğim halde ve konuşma devam etmesine rağmen konu kilitlenmiş

adlı arkadaş bu postu gördüğünde alt tarafa bişey yazarsa ona birkaç sorum ve cevabım olucak tabi o gelene kadar şunu sorayım

5-3 teki mayınlar orantılı olarak hasar veriyor sanırsam, bu mayınların üzerinde uzunca bi süre gezdim petim patlayacak mı diye fakat canı 1200 lere inince 100 100 azalmaya başladı ve daha da indirmeye çalıştığımda geminin kalkanı bitti beceremedim sorum şu: 5-3 teki mayınlarla pet patlıyor mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2016
    ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Geminizin özelliklerini bilmiyorum fakat ben peti çok defa 5-3 de bulunan mayınlarda patlattığımı biliyorum, kalkanınız düşükse zorlanmış olabilirsiniz.Kalkanınızı yenileyerek tekrar denemelisiniz.

Ayrıca açtığınız konudaki sorularınızı inceledim ve cevapları da inceledim bütün sorularınız yanıtlanmıştı, Kimse sizin aklınızdaki soruları göremez bu yüzden sorulan sorular konu içinde doğru şekilde cevaplandıysa yönetici insifiyatiyle konu sahibine sormaksızın kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 3 Ocak 2016
  3. Ben buradayım sorabilirsin kardeş

4. dedin ya benim gemi çiftliysen 25k görüyor diye nasıl görüyor yav :D benim full havoc her şey geliştirmeli çiftle maximum 23.500 görüyor sen nasıl 2 gösteiyon argede yaratıklara fazla vurduran da var

5. Tasarım vanguısher %20 %5 dagıtılmısdan %5 de kappa boostu 25 goruyor burgu sep ful savas argesi ayarcıda etki ediyor
    Ayarcı argen fulmu??

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konu Yeni Başlayanlar kısmına taşınmıştır

İyi Forumlar

7. kappa boostu nedir hocam o hep var mı sende :D o saylanmaz bir de bu vanquisher tasarımının artısı ne? cerrahtan daha mı çok vuruş sağlıyor

bir de argem evet full

8. Bana kappadan ne herc ne lf4 cıkıyo surekli güçlendirici atıyo
    Cerrah bildigim kadar ile %6 yanlışsam düzeltin
    Vangiusher diger şirketlere %7 hasar veriyor
    Arge fulde ben sana ayarcıyı sordum o onemli?

9. evet ayarcı argem full, benim bildiğim cerrah da yüzde 7 veriyor ama bi sormak lazım, yüzde 1 yüzde 1 dir :D :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  10. Ben zaten genelde dimiciyim baskında veya botcu keserken sovering yada pusat kullanıyorum. Suan vuruş um baya düştü full geliştirilmis irisler gitti az bi tesellim var biri 9 tane kapım var birazda uri cekip geliştirmeleri tamamlarım ilk indirim gununde bide iris cok ucuz rahatım o konuda deminki ihalede 10 m'ye aldım

11. Aliens

Aliens User

Cerrah Tasarımı Özellikleri: %6 ek hasar, %6 TP bonusu, %6 ŞP bonusu ve 1 ek jeneratör yuvası.
    Umarım sorunun cevabını verebilmişimdir. İyi forumlar dilerim...

12. geçmiş olsun
    çok teşekkür ederim hocam

Modlarım konu kilitlenebilir. hepinize teşekkürler

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  13. Merhaba,

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.