4-5 ve Güçsüzler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CERMENABİBUNLAR tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kesinlikle 4-5 haritası saldırıya korumalı olunmalı artık . gemisi saglam olanlar bildiğin temizlik yapıp gönderiyor herkesi malesef olan gene oyuna para yatırmyan insanlara oluyor

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Update ve fikir havuzu konusunu inceleyin eğer buna benzer bir konu yoksa bu konuyu açıp destek alabilirsiniz çünki bu konu tartışılır bir konudur diye düşünüyorum.

3. Ancasin

Ancasin User

Fikrine katılıyorum, 4-5 görevlerinin çoğunu yapamadım, hiç de yapasım gelmiyor içimden bu sebepten dolayı. Ancak şu oyuna para yatırma fikrinizden de vazgeçseniz artık; hayrımıza tasarlanmadı böyle bir oyun. O paralar sayesinde böyle bir oyun var ve keyifle oynuyoruz. Yatırdığın paradan çok geminin gücü önemlidir.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Buda görevler için ekstra bir zorluktur bence aynı şekilde kalmalı.Fikrim olumsuz.

İyi forumlar

6. arkadaşlar tamam biz de patlıyoruz ama size kalsa her yer saldırı korumalı olmalı yapacak bir şey yok güçlendikten sonra sağlam bir klana girip sağlam gemilerle birlikte yapacaksın görevi bunu derken belirteyim benim elimdeki gemi de kötünün iyisidir öyle çok güçlü bir gemim yok bir fulle başedemem ama her yerde saldırı korumalı olamaz bu sefer oyunun anlamı kalmıyor

Bir-zamanlar... bunu beğendi.
  7. 4-5i o kadar adam kesme görevi varken korumalı mı yapıcaksınız oh ne ala benim sana tavsiyem patlamak istemiyosan 4-4deki korumalı bölgelerden hiç çıkma...

8. 4-5 pvp haritası ve oranın saldıryı korumalı bölge olmasını beklemeyin geminizi güçlendirin öyle savaşın.

9. TheMaster

TheMaster User

Bir PVP Haritasına Saldırı Koruması Gelmesi Söz Konusu Olamaz!

10. Kusura bakmayın ama çok saçma.Herkes bu oyuna milyarlar yatırıp gelişmiyor.Nerede rahat kasılıyorsanız orada kasılın.Zaten düşmandan şikayet eden birisi 4-5te en fazla ne kesebilir?

4-5 bir pvp haritasıdır zaten.Diğer pvplerden Tek farkı uber ve boss uzaylıların olması.

Son düzenlenen: 9 Temmuz 2014
  11. gemi ageis 1 havoç full iris 4-5 girmiyorum
    irsler patladı 4-5 eger full havoç x4 60k çıkıyorsa git :D

12. uLTRa!

uLTRa! User

Benim düşüncemde olumsuz bir pvp haritasına korumalı bölge olması saçmalık.

13. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Ben olmamasından yanayım bu sefer uberin tadı kalmaz niye derseniz uber haritasının amacı ve güzelliği zor olması o zorluğu da kaldırırsak normal haritalardan farkı kalmaz

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

:D ben sabah bu konuya yorum yapmıştım dedim acaba çok mu sert yazdım diye mesajı silmiştim :) meğerse haklıymışım :) bende olumsuz düşünüyorum

15. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.