4-5 Yaratık bulma sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uber görevler koyuyosunuz yav 4-5 te yaratık bulamıyoruz 20 dk dolandım 1 tane uber lordakia ve uber saimon bulamadım ne biçim iştir bu ya yaratık sayısı artırılsın ya da görevlerdeki sayı azaltılsın şuraya bak yaratık kesmeyi geçtim bir de bulmaya mı uğraşıcaz 2 saat insanın hevesi kaçıyo ya pette düşman bulucu var yine YOK valla bir çözüm getirilsin şirketlere özel uber haritası falan açılsın bir tane yeterli olmuyor.Gereğinin yapılması için üst mercilere iletmenizi rica ediyorum.Saygılarımla, iyi forumlar.

2. Merhaba ,

Haritadaki kişi sayısıyla da ilgili oluyor. Eğer az kişi varsa npc az oluyor ve bulmak zor oluyor. Fakat haritada çok kişi varsa npc daha çok oluyor.

İyi forumlar.

3. Tamam da kime sorsanız bu tür yaratıkları bulmakta sıkıntı çekiyordur eminim madem görevi var o oranda artırılsa yaratık sayısı herkeste uber lordakia görevi koyulmuş herkes ondan arıyo bulan tek atıp kesiyo zaten biz de arayıp duruyoruz çok saçma cidden şu an biri 30 uber lordakişa bulmaya kalksa 1 gününü harcayabilir yazıktır bir şeyler yapılsa çok iyi olacaktır bu sıkıntıyı iletebilir misiniz rica etsem .Teşekkürler

4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

uber lordaki uber saimon uber mordon bunlar bildiğim kadarıyla haritada sadece 1 tane çıkıyo...Ve uber lordakiaya zaten gelen geçen tek atıyo..E haliylede sadece 1 tane çıktığı için kesmek ve bulmak oldukca zor..

5. saabah yada akşam yap ben ole yaptım

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

bazen yaratıklar kamıkazı atıldığında ufak uberler radyasyonlu bölgelere kaçıyor arama yaparken uber harıtası çok buyuk olduğundan n az 10 adet radar olması gerekmekte

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.