4-5

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-TheOrder-. tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. Evet

oy sayısı 9
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4-5 bir pwp haritası
    o zaman korsan portundan nasıl atlanıyor ? orası bir pwp
    bence ordanda atlanmaması lazım
    biliyorum baya olumsuz cevap gelecektir ama orasıda sonuçta bir pwp

Son düzenlenen: 1 Eylül 2014
  2. Evet adam kovalıyorsun baktı patlayacak 5-1'e atlıyor
    +1

3. bencede atlanılmaması daha iyi olur :) +1

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Korsan portundan atlayan kişi zaten 3 harita gitmek zorunda ve bu süreçte patlama ihtimalide var, özellikle 5*3 te mayınlardan geçerken kalabalık npclere (10inter bile yeterli) özellikle saboteurun bulunduğu saboteur + anniye ikilisine yakalandıysa.

Ardından örnek vereyim EIC şirketine ait gemi vru ve mmo portlarından korsan portuna giriş yaparsa arkada skb siz olur, atlayıp hiç düşünmeden kesebilir, veya arkada eleman varsa kesilmesine sebep oalbilirsiniz. Ne kadar gerekli bilemedim ancak güçsüz oyuncuların bi kaçış yolu olarak görülebilir.

Bu sistem bazen işinizide yarayabilir ; şöyleki bir adamı kesiyorsunuz bir arkadaşıda haritada fakat arkadaşı biraz uzakta ancak çağırmış,sıktığınız adam kesilmemek için atlar arkasından bakmışınızki arkadşı gelmiş. aynı anda iki kişiden saldırı almamışta oluyorsunuz.

Keyifli Forumlar

5. Güçlü oyuncuların işine gelir, ama şu zamanlarda daha çok yeni başlayanların teşvik edilmesi gerekiyor :) Yine de oyumu kullanmadım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.