4 ay sonra üniversite sınavım var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 10 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben citadelle 5-2 de milletin kestiği yaratıkların çöplerini toplayıp ortadaki yerde satıyorum :D
    abilerim kardeşlerim ders çalışmak istemiyorum tavsiye verin bir şeyler yapmam lazım bizim ilçedeki en iyi anadoluda okuyorum deneme sınavlarında filan kötü değilim ama ailemin beklentileri var

_texas21_ ve General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  2. Bende liseye geçiş sınavına giricem bu sene. Sana tavsiyem kendini şartla 1 saat çalışmadan oyuna giremezsin diye. Ben bunu denedim başlarda zor oluyo sıkılıyorsun ama sonradan alışıyorsun. Gerçi benim dershanem de var ordaki ödevleri yapmak zorundayım. Sen kendine bir program hazırla. Haftalık tüm derslerden en az 250 soru gibi. Bunları günlere ortak dağıt. İşe yarar

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Öncelik olarak gerçek hayatınıza odaklanın.

Oyunu her yaşta oynayabilirsiniz ama okuduğunuz okulu ilerleyen yaşlarınızda okuyamazsınız.

İyi forumlar...

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  4. nefesim kesildi

.KAPLAN bunu beğendi.
  5. Modum aynı annem gibi konuştunuz

.KAPLAN bunu beğendi.
  6. GREED

GREED User

O duruma gelirsem pcyi ailemden biriyle benden uzak bir yere yollattırıyorum.
    Ve biraz da arkadaş ortamı ile ilgili diyebilirim. Benim arkadaşlarım okulda tenefüsler yemek molası fln hep test çözünce psikolojik olarak baskı da hissedip ben de çözüyorum.

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Ben de üniversite sınavı zamanında iyi bir lisede okuyordum ve insanların benden beklentileri vardı. Ancak ben oyun oynamayı ve arkadaşlarımla gezmeyi seçtim. Gelgelelim pişman değilim. Tabi ki beklentileri karşılayamadım amma velakin insanların ne dediklerini de pek önemsemediğimden mütevelli hayat bana güzel :) Kaldı ki belirtmemde fayda var, güzel bir üniversitede güzel bir bölüm okuduğuma inanıyorum. Hayatımdan da çok mutluyum, o günler için de bugün için de.

Burada önemli olan siz ne düşünüyorsunuz. "Ne olursa olsun ben oyunumu oynayacam banane yea" derseniz, hedeflerinizi düşürün. Aksini istiyorsanız, ailenize bilgisayara şifre koymalarını isteyebilirsiniz. Hayatta en önemli şey sizsiniz. Valla geleceği de düşünün sonra bir karar verin derim. Ben olsam, ne istiyorsam onu yapardım yani oyun oynardım kaldı ki oynamıştım:)

Ayrıca söylemeden de edemeyeceğim, bence bu sınava hayatınızın olayı muamelesi yapmayın vesselam :)

İyi forumlar.

8. ders calisip puanimi yukseltmek icin mezuna kaldim ve ne mi oldu 2012 de biraktigim bu oyuna yeniden basladim ve dersler tabi hikaye oldu :D mouse olmadan laptopdan gunde iki saat oynamayi basariyorum mouse alcam bi ara velhasil kelam bu gun yedigim hurmalar yarin beni tirmalicak :/ aslinda gunluk giris bonusunu alip oyinu oynamayi yaza biraksak iyi olucak galiba ...

9. _texas21_

_texas21_ User

Anladığım kadarıyla sende darkkoliklerdensin :D 2013 yılında liseden mezun oldum 2 yıllık 4 yıllık bölümlerle haşır neşirim bu aralar ama istediğim bölümlere gidemedim yatılıda gittiğim okullar oldu şunu gördüm ki dark orbit burada biryere kaçmıyor ama tüm okullar o gün için hayal olmuştu :S şimdi istediğim bölüme gidebilecek bilgi birikimine sahibim ama ne yazık ki bir şarkı geliyor aklıma ŞİMDİ BANA KAYBOLAN YILLARIMI VERSELER :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.