4 İrisim Patladı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve δƦαĝøπ_ωαƦ tarafından 20 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 4 irisim patladı onları nasıl hızlı şekilde geri kazanabilirim ?

Gemi özelliklerim:
    *Çift hangar Leonov-Aegis
    *Aegis full lf3 full bo2 full elit hız
    *Leo full lf3 ama bo2 ve elit hız full değil
    *Pet

Tavsiyelerinizi bekliyorum

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

4 irisinizi ticaretten satın alabilir ve Leonov geminiz ile kasıp kısa zamanda geri kazanmanız mümküdür.

İyi Forumlar.

3. Hangi haritada kasılmam daha uygun olur ? Leonov olduğu için ben x-3 diye düşündüm.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Eski haritalardan herhangi birisi,X3 veya X4 haritası olabilir...

iyi Forumlar.

5. Teşekkürler moderatörüm

6. En hızlı yolu petinde ticaret modülü varsa cubide topla sat yaparak 5 günde tamamlarsın ama oynadığın svye göre değişir.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

8. Oncelikle gecmis olsun,cubi copu topliyip ticaret modulu3+hammadde destegi ile satarsan 1 m credi=1 cubi copu ediyo(seref 550 k dan fazlaysa)Ayrica iris 50 m ye gidiorsa 2 saatte 1 iris alabilirsiniz,asla leonov ile X-3 te kasilmayin oyle credi kasamazsiniz.Cubi copu topliyip satmak,5-2 de grupca kasilamk+peti oto toplayiciya almak ve boss keisttalon veya boss loardikum keserek en hizli sekilde credi kasabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.