4 level pet ekipmanları?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FastPick tarafından 17 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FastPick

FastPick User

Arkadaşlar forumda 4. Seviye dükkanda satılmayan pet ekipmanları olduğunu yazmış birileri
    Nedir bunlar sadece protokol mü yoksa kamikaze falan da var mı?

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Demaner avı etkinliği içinde gemiden düşen kutular içinde seviye 4 pet protokol ve modüller düşmekte bunlar sadece etkinlik içindir dükkanda satılmazlar.

İyi forumlar.

3. demanere yaklaştırırlarsa bize de çıkar inşallah önümüzdeki yüzyılda

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Geminiz zayıf diye düşünüyorsanız size şahsi tavsiyem klan kurup klanca hareket ettiğinizde onlarla kısmen mücadele edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2018
  5. Adam zayıfsa klan bulsa ne olacak ? Zayıf adamın 4-5 vuruşta vurduğu hasarı adamlar 1 vurusta vuruyor. Akıl var mantık var o kutu bu adama nasıl düşsün. Etkinlik zengini dahada zengin etme üzerine.

6. gecen demanerde kimseye kutu kaptirtmadik diroitlerini 2seviyeye kadar indirdiklerimiz haric 28 29 kisiyiz ben cok kazandim ama adil bulmadigimi belirteyim kutu toplama 4leri fullemistim yaratik 4ler yariyi gecmisti kalkan 4 bayagi ciktiydi uridium ve rbyi soylemiyorum bile maksat elitli saglam kisilere karsi zayir kisilerin direnis gosterim inatlasip oyuna para yatirip vip katlayici uridium cekmeleridir topluluklar bu oyunun temelini olusturur ben iki swde oynamaktayim birisi tr birisi yabanci ikisindede en az 3 yillik klanlar var ve etkinlikte trde hep biz ustundeken yabanci swde baska bir klan ustun klan. 3 klan birlestigi halde tek kutu vermedik gecenki demanerde rbler zaten bizde birikiyordu onlara rb cikmadigi icinde rbleri eriyordu 3 4 gun sonra tamamen bize kaliyordu bundada durum ayni bol uridiumlu gunler dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.