4 lvlim amber goliath aldım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Adr£naLin-yeniden tarafından 3 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nasıl kullanabilirim?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hangarda Goliath geminizi seçiniz.

Gemi bilgilerinin üzerinde Goliath yazar, ona tıkladığınızda aşağı bir liste iner.

Orada Amber tasarımını seçip kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar açık arttırmadan çok ucuz bir şekilde enforcer goliath tasarımını credi ile alabilirsiniz. %5 hasar bonusu ile sizin levellerinizdeki arkadaşlara daha faydalı olucaktır. Ama bu levellerde goliath yerine leonov kullanmanızı tavsiye ederim. Onu da yine açık arttırmadan credi basarak ucuz bir şekilde elde edebilirsiniz. Bu arada sorunuza gelicek olursak hangara girip goliath gemisini seçin ve sağ tarafta goliath yazan yere tıklayın ve oradan amber i seçin :)

McKraNow bunu beğendi.
  4. McKraNow

McKraNow User

Merhaba yukardaki Örnek resimden tasarımınızı seçebilirsiniz bu arada @WolfWar arkadaşımıza katılıyorum. lenow alın daha sonra iris,lf3,bo2 kalkan,7900 hız fulleyince goliath tasarımına geçebilirsiniz bu arada lenow da lazer ve roket x2 hasar veriyor diye hatırlıyorum iyi günler.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.