4. Seviye P.E.T. Yakıt Protokolü

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve vDimitri tarafından 17 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. vDimitri

vDimitri User

Pet imin lazer, kalkan ve modül slotlarının tamamı dolu, protokollerin de yarısı dolu. Pet yakıtı su gibi gidiyor. Bu yüzden şu anki etkinlikten kazandığım hammaddeler ile yakıt protokolü almak istiyorum. Bu protokol Kamikaze, HP Link, Düşman Bulucu gibi modüllerin kullanımlarında giden yakıta etki ediyor mu. Bir de bu protokolden kaç adet alırsam gözle görülebilecek bir verim alırım.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

4. Seviye pet yakıt azaltmak için protokol %6 etki etmektedir. Pet protokol slotun da 12 adet alan olduğunu var sayarsak 6*12=72 edecektir. Bu de %72 yakıt tasarrufu demektir. Açıkçası bunları fullerseniz günde 1 depo sizi fazlasıyla götürecektir. Bahsettiğiniz modüllerde Kesinlik belirten modüller hariç, Örnek verirsek,

Kombo gemi tamiri 3. seviye.

Uzay gemini uçuş sırasında tamir eder. Her tamirat için fazladan yakıt tüketir.

Etki: Saniyede 25000 DP tamir eder.
    Süre: 5 saniye
    Savunma şansı: %85
    Tüketim: 750 yakıt

750 yakıt tüketimi sabit kalır genel anlamda kullanırken örnek veriyorum normal koruma modunda %72 tasarruf sağlarsınız.

İyi Forumlar.