4. Seviye Pet Modülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SANCAKTAR tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SANCAKTAR

SANCAKTAR User

Pete 4 lvl modüller gelecek mi ? gelecekse ne zaman gelecek ve petin en az kaç lvl olması lazım sv birleşimi ne zaman ?

2. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Sorduğunuz şeyleri biz bilemeyiz fakat daha yeni pete 20 level güncellemesi geleceğinden bir level güncellemesi daha olacağını sanmıyorum 4 level gelirsede tahminime göre 20 leveldır ama geleceğini pek düşünmüyorum.
    Sv birleşimi ise çok yakın bir tarihte olacak diyorlar. Normalde 2017'nin sonlarına doğru diyorlardı birde Darkorbitin attığı yılbaşı mailiylede yakın bir tarihte olacağı kesinleşti diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. ___GiRdAp

___GiRdAp User

Arkadaşlar 20 lv petde 4 level modül yok...Daha fazla tartışmanın amacıda yok sadece slot fazlalaşıyor buda savaşta petleri öne çıkarıyor...

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Duyrulan bilgiye göre, sadece yeni modülün 4. seviyesi olacak, ancak bu hemen gelmeyecek. İnsanların P.E.T.'lerini 20 seviye yapması beklenecek. Tam tarih elimizde elbette mevcut değil ancak yakın gelecekte oyuna entegre edileceği kanaatindeyim.

İyi forumlar.

5. ok

6. ___GiRdAp

___GiRdAp User

Bana saçma geldi çıkar çıkmaz eklenmeliydi...

7. bence pet malzemlerindede lvl atlama gliştirme le olmalıydı.böylece önce parası yetmeyip 1 lvl alan biri ilerde geliştirip 2-3 lvl alabilirdi.bölece boşa para vermiş olmazdı.fiyatıda pekala şimdiki dükkan fiyatına uygun ayarlanabilirdi.kafayı çalıştırın ltf biraz.pratik yapın

8. Soyuz*

Soyuz* User

Petin var derdin var arkadaş zaten çıkaramıyorum pek çok yakıyor

KANUN bunu beğendi.
  9. Mcqeen

Mcqeen User

Peti ben bile kullanmıyorum arada bir yaratık bulucu için kamikaze atamıyorum çok yakıt yiyor :D Herkes zengin pet basıyorlar.

10. Aynen artık pet çok masraflı oluyor maalesef :( Kullanırken 2 defa düşünüyorsun.

Ayrıca server birleşimi ile ilgili tarih yok ama artemis admin şuan server birleşimi ile ilgili arkadaşların çalıştığını söyledi.

Bende dört gözle bekliyorum :)

TR1 TR2 ile TR3 TR4 ile TR5 TR6 ile birleşecek benim için tr2 önemli tr1 oyuncusu olarak :)

TR2 nin oyuncu sayısını bilen veya tahminen söyleyebilecek kimse var mı?

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  11. Tr2 çok kalabalık değil En çok TR3 VE TR1 kalabalık. Ancak sizin dediğiniz gibi olmayabilir birleştirme sunucular şuan kesinleşmedi TR1-TR3 diyede duymuştum kimisi hepsi birleşcek diyordu.

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  12. Bende o kadar çok şey duyuyorum ama inanmıyorum :)

Ben chatten artemis admine sordum kendisi cevap verdi.

13. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Sunucu birleşimi ile ilgili bir duyuru mutlaka yapılır. Kendi görüşüm Şubat veya Mart ayları içerisin de gelebilir.

Ayrıca gelecekte bütün TR sunucuları bir arada olacak bence bunu fazla tartışmayınız :)

İyi Forumlar.

Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.