4. Seviye Protokoller & Modüller ve Pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve acemipilottr tarafından 16 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar benim merak ettiğim iki konu var.

Birincisi;petim 15 level level 20 olmadığı için mi 4. seviye ekipmanları görmüyorum yoksa henüz satışa sunulmadılar mı?

İkinci olarak ise petimin 15 levelken birim zamanda tükettiği yakıt ile 20 levelken tükettiği yakıt arasında bir fark var mı? Mesela 1 dakikada 200 yakıt kullanıyorsa benim petim 20 levele yükseltirsem 1 dakikada 200 üzeri bir rakam oluşacak mı yoksa sabit mi kalacak ?

Şimdiden teşekkürler.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Hayır 20 lvl olsada dükkanda 4 lvl protokol göremezsiniz, etkinlik den geliyordu o modüller bugün demaner etkinliği başlayacak ve demanere en çok hasar verenlere kutu atıyor kutudan 4 seviye protokol çıkma ihtimali var, yakıt işini bende bilmiyorum bilen arkadaşlar buradan devam edebilir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2018
    **TheNıghtMare** bunu beğendi.
  3. daha fazla yakıt tüketiyor pet leveli artdıkca.

acemipilottr bunu beğendi.
  4. Yakıt konusunda bir formül vardı ama unuttum tam değerleri ama yanlış hatırlamıyorsam level başı ekstra 2 yakıt tüketiyor. Yani 15 level petiniz 20 level olduğunda 10 yakıt daha fazla tüketecek.

acemipilottr bunu beğendi.