4-x Hariç

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALPEREEN tarafından 7 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ALPEREEN

ALPEREEN User

Merhaba arkadaşlar bu gün kutu toplamak için 4-1e gittim ve gördüm ki her yer bot kutu toplayamıyorum toplasam bile sadece kredi ve x1 veriyor 4-x hariç önerebileceğiniz harita var mı? Şimdiden teşekkürler.

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.
    Lütfen kanıtınız olmadığı sürece oyuncuları hile kullanmakla suçlamayınız.

X-5 Haritalarını tavsiye edebilirim,bu haritalar genelde sakin olur.

Keyifli forumlar.

3. titans___

titans___ User

adamlar bot banı atılıyor daha çok botda adam çıkıyor leo çift güçlendiriciyle 16 tam gelişmiş cerrah tasarımıyla kaçdı benden zaten oyundan soğumuşdum da bu 1-5tlilik çiftler heralde çin malı daha da vip falan alınmaz geminin her şeyi var ama paraya değil zamanıma acıyorum açıkcası ben kanıtla burda suporta videolar attım çift full lf4 tam gelişmiş gemiyle adamın peti milim canda rsbe beyaz sıkıp kesemediğim video attım kantıda sözümüzde geçmiyor hala admiin kanıtsız konuşmayın diyor nasıl bir akıl fikriyat hakaret

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu konuda çalışmalar devam etmektedir, Oyunu fonksiyonlarını istismar eden her kim olursa olsun hak ettiği cezayı alır.

Sizden ricamız biraz daha sabırlı olmanızdır.

Keyifli forumlar.

5. ALPEREEN

ALPEREEN User

Tamam kardeş sakin ol oyun bu illaki temizlenir:)
    Modum biliyorum kanıtı supporta sesli video olarak ağır ve hızlı çekim olarak attım cevabı ise taramalarda bu oyuncu süzgece takılmamıştır oldu neyse teşekkürler x-5 de deniyeceğim. Konuyu kilitleyebiliriz.

6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.