40 tane mavi anahtar aldım ve

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мσүαтsίgαηsķαүα.Влди tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hiçbir şey çıkmadı, 66 liraya denk geldi.

66 lira verdim ve elle tutulur gözle görülür hiçbir şey yok, ne lf4 ne kamuflaj ne gemi ne havoc

66 lira? ben bu parayı neden verdim şimdi..?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Açtığınız sandıklardan çıkanlar tamamen sizin şansınızla ilgilidir.Kutu içerikleri sistem tarafından ayarlanmaktadır.

Farklı haritalarda denemenizde fayda var.

Keyifli Forumlar.

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bende 20 tane mavi aldım zamanım yoktu 10 tanesini açtım 1 tane 10 saatlik güçlendirici 1 tane bo2 kalkan son kutudada citadel gemi çıktı kalan 10 tanesinide açarım bugün sanırım ama şu kanıya vardım normal kutudan fazla farklı birşey çıkmıyor hele arkadaşınki gibi 40 kutudan 1 tane bile lf4 çıkmayacaksa hiç para harcamayın.

Kalan 10 taneyide açtın ondada speahard gemisi ile 1 tane savaş istasyon modülü çıktı 8 tanesi çöptü.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2015
  4. Prophecy

Prophecy User

Ben 20 kırmızı aldım 1 Lf4 2 Apis gerisi güçlendirici gg falan şans yani

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Modumuzun verdiği cevap halen geçerlidir. Bu etkinlik şansa bağlı bir etkinlik.Denemekten başka bişey yapamazsınız.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.