400-450 k uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadadlar 1 haftadir kutu falan topladim baya fazla sey oldu gg leri bastim zeta=93/-111 yarin 450 k urim olacak yaklasik gunde 50 k kasabiliyorum sizce bu 450 k uridium ile neler yapmaliyim
    2 havoc 2 zeta
    1 hercules 1 kappa
    8iris(apis daha 3 parca)
    31 lf3+1lf4
    16bo2
    Elit hizlar 2 hangarda ful
    4hangar goli,pusatli vega,digerleri gereksiz
    Pet=9 level(icinde 9 radar var),oto 3 hammadde 3 ticarret 3 kamikaze 3 kombo tamir 3 var
    Skylab hepsi 8 onu gelistirdigimden argeyi arttirmayi dusunmuyorum
    20 argeyim 13 kullanildi(24 kalina gidiiyorum)
    Neler yapiyim 400-500 k uri ile?Ayrica 200 anahtarim var lf-4 gununu bekliyorum
    Vip+indirim +katlaycii var 2 hafta daha

2. Merhabalar,

Katlayıcı süresi bitene kadar toplamaya devam edin derim.En sonunda elinizdeki rakam çok daha fazla olacağı için değerlendirmeyi daha büyük rakamlardan yapmış olursunuz.Ayrıca zeta yapmaya devam ederseniz hem etkinlik günleri için elinizdeki anahtar miktarı çoğalmış olur.Şimdiden şansınız bol olsun

İyi forumlar

-Keskin- bunu beğendi.
  3. Teşekkürler modum ben bu pazar lf4 günü geleceğini düşünüyrum sizce basıyım mı hepsini anahtara ?

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Hepsini olmasa da en azından 300k sı ile kutu açmanızı öneriyorum lf4 gününde.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.