Destek 400 GG HANGİ KAPIYA ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 12 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Arkadaşlar Gemi
    goli-aegis-vega-citadel
    lf4 3 tane
    lf3 , bo2 , hız full
    elit çok bol
    8 iris (8 havoc)
    pet 14 level (kamikaze 3 , hammadde 3 , yağmacı 3)

Alfanın son 4 parçası kaldı
    Betanın 8 parça ama hiç yapmadım daha önce.
    Hep zeta yaptım.
    Şimdi kappayamı yöneleyim yoksa 400 gg yi alfa beta ya mı bassam ? 100k uri var eğer 2 side açılırsa onlardan 150k gelir indirimle kappayı açarım diye düşünüyorum.

2. Şimdi bence alfa ve betaya basın, oradan gelecek uri ile kappa yapın, zaten indiriminiz var, direk 150k uri ile açılır üstüne 2. kappa için az biraz parça kalır. Alfa, beta sizin için tecrübe olur, zetadan sonra biraz eğlenceli olur, farklı güçteki yaratıklar falan, birde yüzük alacaksınız, rütbenize görüntü katar :)

3. Bencede alpha beta gammaya basin derim.400 ggde acilmasi biraz zor gibi ayrixa suan Zetaya devam edin.9. irisi artik almalisiniz fakat ondan once havocu alin sonra apisi sonra yine zeta yaparka 10. yincikartin ardindan kutu topliyip uri birikirip zeus gunu anahtar acip 20-25. parcadan sonra zeusu alin.Bu arada Lf-4 leri 15 in ustune cikarmaya claisin.Ve 10 irisi 16 yapin.Ardindan kappaya baslayin.

4. Alfaya bas hem zarara girmezsin gelen uriyi istersen kappaya basarsın.Yada eğer apis almayı düşünüyorsan yakında tekrar zeta yap bence

5. FairyMind

FairyMind User

Bastım 400 gg de alfaya 1 parça daha çıktı 3 parça kaldı betanında 4 parça

6. Bence alpha betayi bir sefer acin sonra Apise Havoc arayin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.