400 Gunluk dosyası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve нüηкαr tarafından 24 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba beyler

etkinlik gorevlerinde odulu 400 gunluk dosyasi olan bi gorev var ben su an bu gorevi yapiyorum ama gucsuz oldugum icin yardim almadan yapamiyorum ve haliyle uzun suruyo.

1. bu etkinlik gorevinin belli bir suresi var mi ?
    2.bu gorevin bir suresi varsa ve o sure biterse gorev bende aktif oldugu halde silinir mi ?

2. Razorbackk

Razorbackk User

Silinmez kalır bende gucsuzum 8 iris ful lf3 1 haftadır duruyodu yaptım suan son 1 tane uber barracuda kaldı onu da kesince bitiyor onu alıp sana denk geldikce kesecen biraz cogalınca gidip bitiriyon zaten

нüηкαr bunu beğendi.
  3. cevabin icin tesekkurler ama bi modun falan cevaplamasini istiyorum cunki teknik bilgilere daha hakimler ve daha dogru bi cevap vereceklerini dusunuyorum

4. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Etkinlik zaten bitti haliyle görevlerde bitti. Eğer görev hala sizdeyse bu saatten sonrada gitmez. Yani iptal etmediğiniz sürece istediğiniz hızda yapabilirsiniz görevinizi.

İyi forumlar.

нüηкαr bunu beğendi.
  5. tesekkurler konu kilitlenebilir

6. *Shemie*

*Shemie* User

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.