%400 Helix Blitz Sale İle ilgili

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Erosingo tarafından 12 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Erosingo

Erosingo User

Merhaba, ben bu indirimden yararlanmak istiyorum fakat yanında kararsız lf-4'te hediye gelsin istiyorum ama ne zaman ki indirim yanında lf-4 verir. Hangi saat ya da yarın mı olur?

2. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Helix ve bonus ödülleri ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Erosingo

Erosingo User

Tamam, ama ben kararsız lf-4 veren indirim yarın olur mu? diye sordum attığınız linkte buna dahil bir bilgi bulunmamaktadır.

4. ŞahFD

ŞahFD User

genellikle kararsiz lf4 veya item ödülleri verildiği zaman anasayfadan duyuruyorlar, onun için atmiş modumuz linki

büyük ihtimalle yarında gelmeyecektir, ama sen yinede kontrol et, çünkü geleceği zaman forumdan paylaşıyorlar diye biliyorum.

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

%400 Helix İndirimi'nin ne zaman geleceği belirtilmediği gibi oyunculara sunulan içerikler hakkında da bilgi verilmemektedir. Ana sayfanızda size Kararsız LF-4'lü indirim sunulması durumunda bu indirimden yararlanabilirsiniz.

İyi forumlar.