%400 Helix Kampanyası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Geoxic tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geoxic

Geoxic User

Öncelikle saçma olduğu düşünülebilir bu konuyu açmam fakat her hafta düzenli şekilde Cuma-Cumartesi-Pazar günleri %400 geliyordu uzun zamandır. Bu hafta gelmedi peki gelecek mi tekrar çünkü tam Uridium alışverişi yapacaktım ama maalesef gelmeyince yapamadım. Tekrar kusura bakmayın basitçe bir konuyu buradan sorduğum için. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2. mark9x

mark9x User

dostum er geç gelirde sen uri çekersen bu oyun düzelmez işte

lllecelll bunu beğendi.
  3. Geoxic

Geoxic User

Kişisel görüş dostum ben bu şekilde oynamayı seviyorum sen yatırım yapmak istemiyorsan da bu senin kararın. Yani böyle bi tayfa var forumda farkındayım da sen Uridium almadın diye para vermedin diye oyun düzelmez yada kendine çeki düzen vermez bu yargı çok mantıklı gelmiyor bana açıkçası. Yani sonuç olarak ben %400 geldiğinde kişisel zevkim adına çekeceğim o Uridium paketini :)

gavurdaglım bunu beğendi.
  4. .AFRA.

.AFRA. User

oynayamadın oyuna da yatırım yapmak anlamsız geliyor ustune alınma

Adana-TURKEY bunu beğendi.
  5. Geoxic

Geoxic User

Yani sizi bilmiyorum fakat benim özellikle aktif olduğum saatlerde bir kaç kere dışında inanılmaz sorunlar olmadı zaten keyfine oynadığım günde bir kaç saat vakit öldürdüğüm bir olgu benim için. Tabi yukarıda da dediğim gibi herkesin kendi görüşü karışamam.

6. +1 bırak uyumaya devam etsin reis bizim neler yatırdığımızı bilmiyorlar...

7. Geoxic

Geoxic User

Yani N/A yarıştırmaya gerek yok sen şu kadar yatırdın ben bu kadar verdim triplerine de girecek değilim açıkçası dediğim gibi uyumak diye de bir şey yok yani herkes farkında oyunda sorunlar olduğunun fakat bir çok oyunda bu tarz uzun süreli problemler yaşanıyor ki ben kendimce yeni bir oyuncu sayılırım bu oyunda ve bundan önce aktif olarak oynadığım o devasa bütçeli N/A oyununda yaşadığım sorunu hiçbir yerde yaşamamış biri olarak elbet bu oyundan da şikayetlerim var ama başta da bahsettiğim gibi keyif alma şeklim bu demek ki benimde. Yine de görüşleriniz için teşekkür ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2020
  8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Helix Kazançlı saatlerin belirli bir günleri yoktur. Genelde hafta sonları gelmektedir dediğiniz gibi ama hep gelecek diye yazılı bir kural yoktur sistem tarafından belirlenir ayrıca Mesajlarınızı sansürledim. Rica ediyorum yazışmalarınızda biraz daha özen gösterirseniz sevinirim.

İyi Forumlar

9. Geoxic

Geoxic User

Pekala yardımınız için teşekkür ederim iyi günler dilerim konu kilitlenebilir.

İyi forumlar.

10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederiz efenim :) Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.