400% indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Draboy tarafından 26 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Draboy

Draboy User

5 gündür her saat başı bakıyorum ama gelmiyor acaba uridium almamı istemiyorlarmı anlamadım o_O:D varmı bir fikri olan

2. ben de takipteyim, umarım yakın zamanlarda gelir hemen :)

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Helix İndirimli Uridium vakitleri merkez ekip tarafından belirlenmektedir. Önceden bildirilmeyip anlık olarak öğrenilebilir sadece. Bu sebeple beklemede kalınız en kısa sürede tekrar gelecektir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. alperen

alperen User

benim takiplerime göre 2 haftada bir Türkiye saati ile 17-20 arası geliyor.Cumartesi günü bakmanı öneririm bu saatlerde ya da pazar :D

5. PİONEER

PİONEER User

bugun gelebilir

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mega Happy Hour X3 %300 bonusu TSİ 18:00 - 21:00 saatleri arasında 27.05.2020 tarihinde aktif olmuştur. Alacağınız Uridiumu Hemen Satın Al kısmından almayı unutmayınız.

İyi Forumlar.

7. Draboy

Draboy User

Uridium almayı planladığımdan beri sanıyorum 4 kere happy hour %300 aktif oldu zaten fakat en iyi fırsat olan %400 indirimi bekliyorum :rolleyes:

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

@.Hypnos. takım arkadaşımın da belirttiği gibi:
    İyi Forumlar.

9. PİONEER

PİONEER User

geldi alabilirsin :D