4000-4500 Ganimet Kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lзxa tarafından 5 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *perfect*

*perfect* User

ben yabanci serverda oynuyorumda bu uridium sayfasinda bi yer vardi kodlar filan %10 bonus tarih filan yaziyor onlar nedir acaba? onlar kullanilabilniyormu insallah anlasilir vaziyette yazmisimdir.

2. Merhaba ,

Uridium aldığınızda verilen promosyon kodlarını soruyorsanız onlar oyunda daha önceden hiç uridium almamış bir oyuncuya bir kod verebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. *perfect*

*perfect* User

e
    buyuk ihtimal ile ayni seyden bahsediyoruz uridium alimindan %10 luk indirimmi yapiyor? eger oyle ise 10tane versem bedavayami alir? kusura bakmayin sacma bir sey sormus olabilirim cunku hic bilgim yok o konuda

4. Merhaba ,

Daha önceden Uridium almamış bir oyuncuya sadece bir kod verilebiliyor.

Promosyon Kodları

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. *perfect*

*perfect* User

Tekrardan tesekkur ederim sagolun bilgilendirmeleriniz icin.

6. Kıyamet adminim, bir x3 içerisinde 7 e-pin girebilir miyiz?

Yani bende 7 tane e pin var aynı günde girebilir miyim?
    Sınırlama varmı?

Bide e-pinlerin geçerlilik süresi var mı?

7. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. Başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. Merhaba ,

* x3 süresi içinde geçerli olduktan sonra girebildiğiniz kadar E-pin kodu girip kullanabilirsiniz.
    * Bildiğim kadarı ile en az 30 gün geçerliliği var fakat en net bilgiyi E-pin aldığınız yerde öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. *perfect*

*perfect* User

Adminim onu konu sahibine sormak lazim :) ama yine ufak bir sorum var kafama takildi bu promosyon kodundan sizde yararlana biliyorsunuz yaziyordu simdi birisine gonderdim kodu bende o promosyonu nasil kullanacagim oyun icindemi kullaniliyor payment odemelerdemi ?

10. 2 hafta var en az ama dimi?

11. Merhaba ,

Siz kullanmayacaksınız verdiğiniz kişi o kod ile uridium alırsa aldığı miktara göre belli bir % oranına eş değer uridium size geliyor.

Net olarak emin değilim fakat aldığınız tarihten itibaren en az 30 gün yani 1 ay geçerli olduğunu biliyorum.

İyi forumlar.

12. Merhabalar;

En son bir arkadaşa kutu açtık yaklaşık 1200 tane sayısını tam olarak bilmiyorım ama 13lf4 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

İyi forumlar.

13. 4500 Kutuya iyi şeyler çıkabilir o zaman :eek: ?

14. Merhabalar;

İnşallah çıkar diyelim şansa bağlı bir şey olduğu için kesin bir şey söylemek istemiyorum:)

İyi forumlar.

15. 1000 kutuda 7 tane çıksa yaklaşık 20-25 tane olur. Hadi bakalım ya hayırlısı ^^

16. benim şansıma bağlarsak olayı 4500 çok çok fazla 20 kutu açtım 2 lf4 1lf3 3 apis parçası 2bo2 çıkmıştı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.