403 forbidden hatası alıyorum neden?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lizardRisin tarafından 21 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sunucular birleştikten 1 2 gün sonra oyuna girerken hata alıyorum girmiyor oyuna ve ekrana bu yazı geliyor
    Forbidden

You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.

bu linkte ki hesabım acılmıyor:

supporta yazdım ama cevap alamadım yardım edebilir misiniz?

tr1 de olan başka bir hesabıma erişim sağlayabiliyorum ama bu hesabıma giremiyorum?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2018
  2. Bende aynı hatayı alıyorum Supporta 2-3 defa mesaj attım cevap veren bile olmadı Forum Moderatörlerim ne yapmamız gerek supporttan cevap gelmiyorsa başka kiminle irtibata geçebiliriz?

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Sizlere buradan maalesef yardımcı olamıyoruz.

Sizlere yardımcı olacak tek birim supporttur.

Oradan gelecek cevabı beklemeniz gerektir.

Yoğunluğa göre 48 saat içinde gerekli cevaplar verilecektir.

Bu süre içerisinde cevap alamadım diyorsanız spam kutunuzu filan kontrol ediniz.

Eğer halen bir cevap yok ise yeni bir ticket atınız ve içerisinde id ve profil linklerinizi eklerek gönderiniz.

Umarım sorununuz çözülür.

İyi günler..

4. WhiteShip.

WhiteShip. User

hesabım açıldı kitlenmiş şimdi dönüş yaptılar teşekkürler cevap verdiğiniz için

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu sahibi ile aynı İP'den giriş yapdığınız için size yazıyorum. Başka bir sorununuz yoksa konun kilitlemesin isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Modum benim sorunum şu ne ID hatırlıyorum ne de sıralamamı uzun süredir oynamıyordum bir kere oyuna gireyim dedim sunucu birleşmesine denk gelmişim hesaba girilmiyorsupporta mesaj attım sıralama istiyor benden nasıl bilebilirim ki uzun zamandır oynamıyordum

7. Merhaba,

Durumunuzu support ekibine belirtiniz lütfen, sıralama hatırlayamadığınızı uzun zamandır giriş almadığınızı dile getiriniz.
    Biz buradan şunu yapsanız işiniz çözülecektir diyemiyoruz, bu konular hakkında yetkili birim Support Destek Ekibi'dir.
    Bir şekilde çözüme ulaşacağını düşünüyorum , keyifli oyunlar.

İyi forumlar..

8. Dediklerinizi Supporta ilettim ama o bilgiler olmadan ulaşamayız hesaba dediler son çare olarak giriş bilgilerimi vermeyi önerden belki bir ihtimal birşeyler yapabilirler teşekkürler Modum.

9. lokman0505

lokman0505 User

403 Forbidden hatası alıyorum supporta mesaj yolladım cevap gelmedi 3 gündür lütfen moderatörler support görevlilerine iletiniz. kaç gündür gemiyi açamadım

10. Merhaba,

Support geri dönüş yapacaktır, cevabın gelmesini bekleyiniz.
    Bu tarz problemlerde müdahale edebilecek yetkili ekip destek ekibidir.

İyi forumlar..

11. lokman0505

lokman0505 User

Tamam biliyorum destek ekibidir sizin bildiklerinizi bende biliyorum fakat sizden ricam Destek Ekibe şimdi iletiniz cevap versinler düzeltsinler böyle bişi olamaz sizden kaynaklanan bir sorundur 4 gündür giremiyorum

12. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Oyundaki donma, lag ve benzeri sorunların çok olmasından dolayı bir hayli yoğunluk var supporta.

Sırasıyla bakıyor arkadaşlar ellerinden geldikçe.

Normal şartlarda en geç 48 saat içerisinde cevap verilmesi gerekiyor.

Bu saatten uzun süredir cevap gelmedi ise mail kutunuzu detaylı bir şekilde kontrol ediniz.

Belkide gelen cevap mailini görmemiş olabilirsiniz.

Spama düşmüş olabilir.

Bunları kontrol edin halen cevap yoksa eski ticket numaranızı kopyalayıp yeni bir mesajla gönderiniz.

Ben bu ticket no lu işlemim işte şu kadar gündür cevap alamadım diye.

Bizim burdan yapabileceğimiz tek yardım budur maalesef.

İyi günler..

lokman0505 bunu beğendi.
  13. lokman0505

lokman0505 User

BEYAZ modum keşke tüm moderatörler senin gibi olsa adamsın kralsın. hiç bir cevap gelmedi ve amacım cevap değilde gemimin açılması gemi hata veriyor. 403 Forbidden hatası çözsünler artık bıktım artık.

14. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

En kısa sürede çözülecektir merak etmeyiniz, 48 saat içerisinde cevap gelmez ise biraz daha bekleyin.
    Gene gelmez ise tekrar mail atın ama 48 saat içerisinde çözülür rahat olun.

Keyifli Forumlar dilerim.

lokman0505 bunu beğendi.
  15. lokman0505

lokman0505 User

modum ben neden konu açamıyorum hayatımda konu açamadım güzel keyifli konular açmak istiyorum nasıl olacak.

16. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım forumda daha önce hiç açamayıp kullanmadıysanız. Buradan linkini tıklayıp size yardımcı olacağını düşündüğüm konu başlığına götürecek oradaki sıralamayı takip edin lütfen.

İyi forumlar.

17. lokman0505

lokman0505 User

baktım ama bende sağ üste konu açabileceğim bir seçenek yok lütfen resimli gösteriniz..

18. uzayl80

uzayl80 User

oyunda baglanma sorunu olanlar vpn tarzı program deneyebilirler

19. Merhaba,

Konuyu açmak istediğiniz bölüme girmeniz gerekmektedir.
    Sonrasında aşağıda paylaştığım gibi sağ üstte konu aç vardır, o bölüme tıklayarak konu açabilirsiniz.
    Ama unutmamanız gereken şey açacağınız konu için bir bölüme girmeniz gerekir, örneğin yeni başlayanlar veya genel konular gibi.

İyi forumlar dilerim..

lokman0505 bunu beğendi.
  20. lokman0505

lokman0505 User

403 Forbidden hatasıda olurmu vps ile

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.