403 forbidden hatası alıyorum neden?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lizardRisin tarafından 21 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lokman0505

lokman0505 User

Teşekkürler öğrendim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2018
  2. Benim

3 hafta oldu açılmadı ve supporta 2 defa yazdım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2018
  3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Lütfen forum kuralları gereği büyük harf kullanmak yasaktır.
    Mesajınızı düzenledim.
    Forumda kuralları gereği üyelerin link paylaşması yasaktır. Mesajınızı düzenledim.
    Merkez ekip bu sorun hakkında çalışmaktadır. En kısa sürede sizlere duyuru yapılacaktır. Lütfen duyuru yapılana kadar hesabınıza giriş yapmak yerine forumdan kontrol ediniz duyuruyu.
    Siz defalarca hesabınıza giriş yaptıkça hesabınızın sorunu dahada ilerlemesine neden olur.

İyi forumlar

4. server tr2 bende hesabıma erişemiyorum

tüm serverlerdeki gemileri kapatmak yada sunucuları değiştirmek te neki anlayamadım hata neden kaynaklı tam olarak neden forbidden hatası alıyoruz server değişimi ana sayfadan değilde ilk giriş sayfasından ayarlansa daha iyi olmazmıydı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2018
  5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz hata teknik bir sorundan kaynaklıdır, maalesef forum moderatörleri olarak bunun neden kaynaklandığını bilemiyoruz. Bu konular hakkında tek yetkili merkez ekiptir. Lütfen bu süreçte hesabınıza girmeyi kesinlikle denemeyiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 5 Aralık 2018
  6. manitu peki bu tr5 teki kapalı olan gemiyi aktif hale nasıl getirebiliriz o gemi açılırsa tr2 deki gemide açılır
    kullanılmayan hesaplar yüzünden bu sıkıntıyı çekiyoruz
    benim oğlum tr5 serverine girmiş benim hesabımdan geri tr2 ye dönüş yapmadan oyundan çıkmış otomatik olarak sunucu tr5 gösteriyor hesaba girmeye kalkıncada forbidden .....

oğluma dedim tr2deki gemi yetmiyormuydu sana tr5 giriyorsun bütün elit gemiler herşey mevcuddu hesabımda neyine yetmedi hep oğlumunn yüzünden dedim bari serveri tekrar t2 yapaydın.
    akıl edememiş...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2018
  7. oyuna giremiyorum karsılastıgım sorun
    Forbidden
    You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.
    bu şekil çıkıyor düzeltilmesini rica ederim
    aynı sorunbendede var

8. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Öncelikle GİŞ kuralları gereği hesap paylaşımı yasaktır. Aldığınız hata için script çalışmaktadır. Sürecin uzamasının sebeplerinden biri de hata alanların her gün tekrar giriş yapmaya çalışması. Lütfen forumda duyurusu yapılana kadar hesaba giriş yapmayınız.Aksi taktirde süreç uzayabilir.Sizi çok iyi anlıyorum fakat lütfen biraz daha sabredelim ve giriş yapmayalım.

İyi forumlar.
    Merhaba,

Aldığınız hata için script çalışmaktadır. Lütfen forumda duyurusu yapılana kadar hesaba giriş yapmayınız.Aksi taktirde süreç uzayabilir.Sizi çok iyi anlıyorum fakat lütfen biraz daha sabredelim ve giriş yapmayalım.

İyi forumlar.

9. (shock)oyundaki ismi нαzяєтι-ѕρєcтяυм bu. şu anda yan çardayım ama нαzяєтι-ѕρєcтяυм hesabında fordbidden hatası alıyorum yardım edin lütffen

10. MyLive55

MyLive55 User

nasıl kitlenmiş forbbidden hatasını almadınmı

11. oyundaki ismim нαzяєтι-ѕρєcтяυм bir şey yapın lütfen bende fordbidden 403 hatası alıyorum
    şu anda yan çardan mesaj atıyorum

12. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Lütfen sakin olun. Şuan devam eden bir script çalışması bulunmaktadır. Forumda çalışmanın tamamlandığı duyurusu yapılana kadar lütfen hesabınıza giriş yapmayı denemeyin.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.