403 forbıdden hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve STARFORCE93(D!T) tarafından 18 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu hata ne zaman gidecek ya test serverinden çıkıp kendi serverime gidecektim beni direk iskandinavya 1 e attı ve forbıdden hatası alıyorum oyuna hiç bir şekilde giremiyorum.

2. xxkubixx

xxkubixx User

geçmişe girip kendi serverinin olduğu bir linke tıklarsan bir şans girebilirsin.bunun olması için hemen yapman lazım yalnız.

onun dışında tek çözüm support.bigpoint portal olduğu zaman serveri seçip girdiğinde hata çıkmıyor ama kapatıldı.

Bigpoint ekibi nu hatayı fark edip düzelmesi 3 yıl sürer. o yüzden dikkat et derim.Mümkünse test servere girme çünkü test serveri kapandığı anda seni inaktif olduğun bir servere atıyor ve forbidden hatası alıyorsun.Kara delik gibi birşey gireni yutuyor :d

3. Desene gitti güzelim hesap. Neyse bırakmak için bi sebep lazımdı sağolsunlar başardılar. Vallaha vip çekecektim indirim katlayıcı çekecektim. Anlaşılan oyunu mahvetmişler. Burda vakit harcamam daha gidip başka oyun oynayım.

4. xxkubixx

xxkubixx User

supporta yazarsan 2-3 günde hesabını açarlar hocam hemen vazgeçme.Giremediğin hesabın id'sini biliyorsan iyi yoksa profil sayfasını gönderiyorsun açıyorlar hesabı.

3 seneye düzeltir dediğim bu hatanın çıkmasını 3 seneye düzeltir.hatayı support ekibi çözebiliyor yani.

5. suporta yaz hacı benimde aynı sorun var 2 günde çözdüler

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize yardımları için teşekkür ederim.

Bu durumda size yalnızca support ekibi yardımcı olabilmektedir. Lütfen buradan support ekibi ile iletişime geçiniz. Eğer Üye-İd'nizi bilmiyorsanız, yeni bir hesap açarak sıralamadan pilot profilini bulup başvurya ekleyiniz. Oynadığınız sunucuyu belirtmeği unutmayın.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.