Destek 41k uriyle napiyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D乇ム∂ŤŶ tarafından 26 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa bişe sorcam bende şuan 41k uri var ne aliyim bu parayla
    gemim:
    vengance 11lvlım 1lf3 11tane lf2 var 11tanesi gemiye 2tanesi droide takılı 6tane flax droidim var 4tanesinde mp1 var roket atarm hellstorm launcher 2 droidler 5.seviye hepsi
    ekstralar:
    slot cpu 4 + roket turbo + tamir robotu auto cpu + jeneratör gelistirici cpu + atlama cpu 2 + droid tamirci cpu 2 + ileri düzey atlama cpu 1 + tamir robotu 4 + ambar genişletme

jenaratörler
    1tane G3N-7900 itici motor 2tane G3N-3310 itici motor
    6 tabe SG3N-B01 kalkanı 1tane SG3N-A02 kalkanı

2. Merhabalar;

Lf3 veya kalkan miktarınızı arttırabilirsiniz x-1,x-2,x-3,x-4 haritalarında daha rahat npc imha edersiniz bu sayede.

İyi forumlar.

3. saol moderatör

4. Merhaba ,

Bana kalırsa biriktirmeye devam edin ilerde daha iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz. 5-6 gün kredi kasıp biriktirin uygun olduğunuz bir gün ise açık arttırmadan ihtiyacınız olan malzemeleri kredi teklifi ile almaya çalışabilirsiniz.

Drod derken flax mı yoksa iris mi ? Ayrıca seviye geliştirme yapıyorsanız flax varsa uğraşmayın. LF-3 ve B0-2 eksiklerinizi tamamlayana kadar bana kalırsa LF-2 ve B0-1 alıp onları kullanın.

Kasarken x-3 ve x-4 haritasında saimon , mordon , sibelon ve devolarium imha ederek kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. 19k lık uridium aldım ve pet indirimi varken 42.500 e pet aldım suandada 29k uri var saolun

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.